Bluetooth kuulokkeet

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Derryth, 23/7/07.

 1. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  351
  Tykkäykset:
  7
  Eli siis näemmä on monenlaisia malleja, joilla pitäisi onnistua tietyistä bluetoothilla varustetuista luureista musiikin kuuntelu, esim. tuo Nokian BH-501. Aloin sitten harkita mp3-soittimella ja radiolla varustetun luurin hankkimista, jos sillä keinoin pääsisi noista johdoista, jotka itselläni ainakin kuulokkeista aina hajoavat. Kuitenkaan missään ei mainita että onnistuuko moisilla radion kuuntelu myös, sillä jos ei onnistu on aika yhtä tyhjän kanssa, kun pitäisi kuitenkin kaksia kuulokkeita raahata. Haullakaan en tästä oikein löytänyt mitään. Otetaan vastaan myös ehdotuksia, mitkä kuulokkeet olisivat hyvät, kiitos.
   
 2. Traceur_fin

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/06
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistu, ellet käytä kuulokkeita, jotka liitetään siihen hands-freen kaukosäätimeen, joka taas liitetään pop-porttiin. Silloin taas langattomuudesta ei oikein voi puhua... Eli bt-kuulokkeilla ei voi kuunnella radioo.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onnistuu niillä joissa on radio tuossa kuulokepuolen osassa, eli jos BT kuulokkeissa on radio, tai BT kuuloke vastaanottimessa on radio.

  Valitettavasti tämäntyyppiset tuotteet on ilmeisesti kadonneet markkinoilta, harmi kun nyt noita stereoääntä tukevia luureja alkaa olemaan tarpeeksi.
   

Jaa tämä viestiketju