Bluetooth-korvanappi Nokia BH-208, Hermot menee rutinaan

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jabe, 8/4/08.

 1. Jabe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole aiemmin ollut käytössä mitään tuollaista bluetooth-korvanappia, ja nyt tilailin tuollaisen BH-208:n. Ensimmäinen tuli ja toimi jos pidin puhelinta saman puolen kädessä kuin korvanappi on. Suurinpiirtein korvan korkeudella, jos laskin käden alas, jo alkoi rutina. Esim. vyökotelossa tai takin taskussa puhelimen pitäminen on täysin mahdotonta, puheesta ei saa selvää rutinalta. Jos puhelinta pitää toisen puolen kädessä, siis eripuolella kun korvanappi on, yhteys katkeaa kokonaan.

  No palautin tuon sitten viallisena, ja tänään sain tilalle toisen, joka on aivan yhtä käyttökelvoton.

  Nämä kokemukset siis N95:n kanssa, kokeilin myös N70:lla ja sillä kuuluvuus oli vielä huonompi.

  Siis onko nämä bluetooth-napit näin surkeita yleisesti, vai onko mulle nyt vaan jostain syystä sattunut kaksi viallista peräkkäin. Vai kuuluuko tuon Nokian mallin ominaisuuksiin olla käyttökelvoton.
   
 2. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Ei sen kyl noin surkea pitäis olla. Ellei sulla joku laite aiheuta häiriöö, eli oletko kokeillut eripaikoissa?

  Itse ostin ekana BH-100 nokialaisen, ei sillä tehny yhtään mitään, vähän oli meluisampi paikka ei toivoakaan, et ois kuullu ja luurin piti olla aika lähellä. Sit menin liikkeeseen, testailin kuulokkeita, hyvin huomaa onko surkea kun peittää kädellä koko HFän, jos kuuluu ongelmitta sitten laite on hyvä, jos ei jätä kauppaan, HF oli puhelimesta n. 1.5m päässä. Kokeilin melkeen kaikki 40-100e maksavat nokialaiset, kaikki muut pätki paitsi BH-900 se on aika loisto peli, sitä suosittelen, onhan se arvokas, mut hyvä se on.
   
 3. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  N95

  Tuota taitaa olla niin että BH-208 ja N95 eivät ole valmistajan mukaan yhteensopivia...
   
 4. Jabe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä tuo ainakin myyjäliikkeen listan mukaan on. Ja nuo bluetooth laitteet nyt yleisesti ovat yhteensopivia, tai ne eivät ole bluetooth-laitteita. No se siitä.

  No tuli kokeiltua vielä N95:n ja N70:n lisäksi N76:lla ja ihan yhtä surkein tuloksin. Ja joo kokeilin sekä sisällä, että pihalla kun tuli mullekin mieleen, että sotkiskohan koneiden bt:t tai wlanni. Autossa tuota nyt juuri ja juuri voisi käyttää, jos puhelin on telineessä, eikä katso ollenkaan oikealle, jolloin pää jää laitteen ja puhelimen väliin. No joo käytännössä aivan pa**a koko laite, tai sitten tuo toinenkin todella on viallinen.

  Saa nyt nähdä mitä tuo myyjäliike sanoo, tuollaista en enää mielellään kolmatta haluaisi kokeiltavaksi. Eikä tuo BH-900:n näytä järkyttävissä hinnoissa olevan, joten täytyy tiedustella suostuisivatko vaihtamaan siihen. Oudon näköinen kapistus tuo muuten, onko se hyvä korvassa?
   
 5. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  Bh-208

  juu löysinkin sen tiedon että ovat ok...miten on varmaan uusin softa jo?
   
 6. Jabe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  On joo. Ei tuo vika ole puhelimessa, kolmella luurilla tuota kuitenkin kokeillut. Ja kaikissa noissa myös bt-yhteys toisiinsa ja koneeseen toimii aivan hyvin.

  Tuo korvanappi nyt vaan on joko rikki, tai muuten vaan surkea. Tuossa pihalla testailin vielä tuota tupakoidessani ja jos roikuttelin puhelinta rannehihnasta, oikeassa kädessä. käsi suorana, niin rutisi, niin ettei äänestä saa selvää. Jos puhelimen siirsi vasempaan käteen, niin ei kuulunut enää mitään. Siis nappi oikeassa korvassa. Puhelimen ollessa vyökotelossa tai takin povarissa tuloksena on joko rutina tai yhteyden katkeaminen kokonaan. Jos tuolla korvanapilla ja puhelimella on ihan suora näköyhteys, niin toimii hyvin, muuten ei. Siis oikeasti jos puhelin on autotelineessä kojelaudassa ja kääntää pään oikealle, jolloin näköyhteys katkeaa, niin katkeaa puheyhteyskin.

  Noh saa nähä mitä tuo myyjäliike sanoo asiaan.
   
 7. Jabe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  No niin ongelma ratkaistu, vaihtamalla koko laite BH-900:een. Nyt toimii kuten pitääkin, puhelin vyökotelossa, taskussa jne. Kiitos =Henkkis=® vinkistä.

  Ei noissa kahdessa BH-208:kaan ilmeisesti varsinaisia vikoja ollut, laite on vaan niin surkea, ettei sitä voi käyttää.

  Hienoa asiakaspalvelua muuten Luurinetiltä näiden ongelmien suhteen.
   
 8. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Tämän ketjun jatkoksi voi varmaan kysyä että mistähän kannattaa vikaa etsimään kun E51 eikä N65 ei löydä tämmöistä BH-208 -laitetta ollenkaan? Joo, virta on päällä...
   
 9. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16588
  Tykkäykset:
  4821
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Kannattaa kokeilla laittaa kapula etsimään uutta aparaattia ja samalla painaa luurin vastauspainiketta pari-kolme sekuntia.
   
 10. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Jep, tää selvisikin kun löytyi käyttöohjeet eli kun vempeleen käynnistää ja käynnistymisenkin jälkeen pitää vähän aikaa virtanappia pohjassa niin tuo menee parinmuodostustilaan.

  Otsikon mukaista rutinaa ei muuten mun laitteesta kuulu, toki lievää taustakohinaa mutta hyvin saa puheesta selvää molempiin suuntiin.
   
 11. -VJ- Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  407
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6, iPhone 4S
  Napeista olen huomannut, että pienempinumeroisia, kuin 600 sarjaa ei kannata paljoa katsella. Niillä kuuluu jo jotain meluisassakin ympäristössä ja vastapuolikin saa puheesta selvän.

  Tosin hajonneen bh-600 tilalle ostamani bh-606 oli aika heikko esitys, ilmeisesti hinta korreloi toimivuutta.

  Mutta bh-503 stereoläpät toimivat varsin hyvin, kuulen ja vastapuolikin kuulee puheen vaikka 11 litrainen Scanian kone "surisee" oikean säären vieressä ja äänieristeet ovat vanhuuttaan varisseet pois.

  -Vesa-
   
 12. Temgesic

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ite oon kans testaillut nyt kahta eri BT-208:ia varsin samanlaisin tuloksin kuin Jabekin. Rutisee niin paljon, ettei mitään määrää. Toinen ikävä ongelma on vastatuiden puheluiden ensimmäisen 3-5 sekunnin katoaminen taivaan tuuliin. Perin ikävä vastata, kun siinä vaiheessa kun alkaa kuulemaan jotain, niin vastapeluri jo yleensä huutelee "haloota" minkä kerkiää =(

  Vanha HS-56W toimi erinomaisesti ja äänenlaatu hyvä, mutta laitteen mekaaniset ominaisuudet eivät ole niin hyvät kuin BT-208:ssa. Pitänee munkin vaihtaa johonkin toiseen malliin.
  --
  Temgesic
   

Jaa tämä viestiketju