Bluetooth-kaukosäädin puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja antikha, 28/3/11.

 1. antikha

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/11
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Onko kännyköihin (Nokia tai Samsung) saatavana Bluetooth-kaukosäädintä? Siis langattomana versiona vastaavaa laitetta, tulee joidenkin puhelimien mukana langallisena, kiinni kuulokkeiden kaapelissa. Toimintoja säätimessä ei tarvitse olla kuin volymen säätö ja seuraava kappale/kanavahaku.

  Tarkoitus olisi siis saada moottoripyörällä ajellessa säädettyä esim. äänenvoimakkuutta, ilman että pitää pysähtyä ja kaivaa puhelin esiin.

  Jos moinen löytyy, seuraa jatkokysymys: Pystyykö nykypuhelimiin kytkemään kaksi samanaikaista Bluetooth-yhteyttä?

  uteleepi Harri
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos puhelin tukee sopivia BT profiileja (kuten usein tukeekin) , niin kuvailemasi asiat sujuu. Eli jo jonkinaikaa BT audiota tukevat laitteet on tukeneet mainittuja ohjauksia. Jos käyttämäsi laitteet ei sitä tue, niin päivitä tuoreempiin, riippuu sitten toteutuksestasi miten niin on järkevintä päivitellä.


  Kyllä, mutta yleensä ei taida voida kahta yhtäaikaista audioyhteyttä, jos ajatuskesi oli että kaverilla olisi myös BT napit ja kuuntelisitte samasta luurista musaa. Yksinkertaisempaa että kummatkin kuuntelee omalla luurilla sitä mitä haluaa.
   
 3. InsOmnia Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  26/6/09
  Viestit:
  604
  Tykkäykset:
  30
  Näppärin keino moiseen, on hankkia bt-headsetti kypärään, esimerkiksi tuolta http://www.digimesta.com/scala_rider_cat_550101.html?gclid=CIykpoys8acCFck03wodbWkQaQ jolloin kaikki edellämainitut toiminnot saa käyttöön.

  Bluetooth yhteyksiä ei puhelimet vissiin ymmärrä enempää, kuin yhden kerrallaan.
   

Jaa tämä viestiketju