1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Bluetooth handsfree BH 904 - ongelmia puhelimien kanssa

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Sprite, 7/7/10.

 1. Sprite

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Hankin kahden puhelimen handsfreen, koska olen kahden puhelimen loukussa, E71 ja 3720. E71 päivitetty juuri.
  Muodostavat yhteyden handsfreehen, kun toiseen puhelimeen tulee puhelu, katkaisee toisesta puhelimesta yhteyden (ihan ok). Mutta kun puhelu loppuu, ei yhdistäkään takaisin!
  Vaihdettiin uuteen liikkeessä ja nyt ei toimi senkään vertaa. E71:lla ei löydä enää ollenkaan yhteyttä laitteeseen ja toisella puhelimella toimii vähän niin ja näin.

  Huollossa suunnilleen kohauttelivat olkiaan. Mikä ihme voisi olla vialla? Asennettu on just ohjekirjan mukaan ja kaiken pitäisi olla kunnossa, onko kyseessä vaan susi laite? 89e hinnalla luulis saavan jotain toimivaa...

  Kiitos avusta, mikäli kokemusta!
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15836
  Tykkäykset:
  4060
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Mulla vaihdettiin kaksi noita samoja uuteen, joku ongelma niiden kanssa on kun HF pitää resetoida muutaman viikon välein jotta toimisi.
   
 3. Taajuusmuunnin

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  26/3/06
  Viestit:
  188
  Tykkäykset:
  14
  Itsellä muuten toiminut, paitsi jos jättää hf:n autoon ja käy muualla luurien kanssa. Mutta virrat pois hf:stä-konsti auttaa. Noita takuuvaihdettuja saa edullisesti Saksasta Computeruniversestä. Tiedä sitten jos ei ole tyytyväinen niin onnistuuko vaihto Suomessa vai pitääkö palauttaa Saksaan.
   

Jaa tämä viestiketju