Bluetooth GPS "ei voi asettaa pariksi"?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja bnj654, 9/5/07.

 1. bnj654 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/04
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Päivitin firmiksen N80:een, ostin Navicoren GPS-vastaanottimen ja latasin Nokian MAps2Go:n. Ongelmana on että kun syötän GPS-mokkulan salasanan "0000" ilmoittaa se hetken kuluttua että "laitetta ... ei voi asettaa pariksi". Bluetooth-yhteys toimii N80 ja läppärin välillä, ja läppäristä sain yhteyden muodostettua GPS-vastaanottimeen, joten ihmetyttää että mikä on vialla kun N80 ei juttele GPS-vastaanottimen kanssa.

  Bluetooth GPS Receiver näkyy puhelimen "laiteparit" -listalla, mutta "muodosta yhteys" valinta puuttuu. Joten tuntuu siltä että todellakin GPS-vastaanotinta ei ole saatu asetettua pariksi vaikka se listalla näkyykin.

  Varmistin vielä maps2go ohjelmasta että kun yrittää muodostaa reittiä nykyisestä sijainnista, herjaa ohjelma että GPS sijaintia ei ole saatavilla. Ihmeellistä on että sain GPS-vastaanottimen kuitenkin merkittyä luotetuksi...

  Kaverin 6680 ei voinut myöskään asettaa GPS-vastaanotinta pariksi, vaikka se löytyi helposti rangelta. Hän sai asetettua mun N80:n pariksi ok. Hänellä on samanlainen Navicore Bluetooth-GPS-vastaanotin itselläänkin, mikä toimii ok Navicore-ohjelmiston kanssa ja on asetettu 6680 puhelimeen Navicore-ohjelmiston kautta.

  Onko kenelläkään mitään ideaa mitä pitäisi tehdä?
   

Jaa tämä viestiketju