Blackview 9500 viimeisin päivitys

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.1.2020
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Blackview9500
Minulla on ollut pari vuotta käytössä otsikon mukainen puhelin ja tähän asti olin puhelimeen erittäin tyytyväinen. Uusin järjestelmäpäivitys tammikuun alussa, teki sen, että puhelimeni ei reagoinut enään usb-johtoon puhelimen ollessa päällä. Kun puhelimen sammutti tai käynnisti uudelleen alkoi puhelin välittömästi ladata. Täysin susi tukiforum ei päästä viestejä läpi ja sieltä löysin spostiosoitteen, joka vastasi. Pitkän väännön jälkeen sain uuden päivitysohjelman ja työkalun puhelimen uudelleen päivittämistä varten. Kaikki meni päivityksen osalta kuten piti, mutta tämän jälkeen puhelin ei reagoinut enään mihinkään ja sitä ei saa päälle. Ainut mihin puhelin reagoi, on latausjohto, jolloin punainen valo syttyy latauksen merkiksi. Näyttöön ei tule mitään. Otin asiakaspalveluun uudestaan yhteyttä ja sieltä tuli automaattinen vastaus, että he ovat lomalla 31.1 asti(seuraavat kaksi viikkoa). Samaa ongelmaa vaikuttaa olleen muillakin. Onko foorumilla kohtalotovereita ja onko teidän asiat edenneet.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.1.2020
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
IP68
Moi!

BV9500 mallissa on ilmennyt ohjelmistovikoja oikein urakalla ja lieneekin Blackviewin ohjelmistovikaisin malli tähän mennessä. Useammalle BV9500 on käynyt juuri noin, tosin jo ennen päivitystä. Mikäli puhelimessa on takuuta jäljellä, niin suosittelen viemään puhelimen suoraan takuuhuoltoon, jossa se toivottavasti vaihdetaan toiseen malliin.

Saitko päivitysohjelman siis suoraan puhelimeen vai täytyikö puhelin päivittää PC:n avulla?

Saatko tehtyä puhelimelle hard resettiä?

Tarkoituksenani on puolueettomasti antaa ohjeita ja neuvoja täällä näiden kiinalaisten IP68 puhelimien osalta.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.1.2020
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Blackview9500
Tähän asti puhelin pelasi loistavasti reilun vuoden ajan. Järjestelmäpäivitys tuli tammikuun 5. päivä ja sen jälkeen puhelin ei enään reagoinut usb-johtoon virta päällä. Puhelin kiinni tai uudelleen käynnistämisen jälkeen puhelin kuitenkin latasi normaalisti.

Sain uuden rom tiedoston ja työkalun sitä varten sähköpostilla blackviewiltä. Uuden päivityksen tein ohjeiden mukaan pc:llä. Kaikki meni ok, mutta puhelin ei reagoi enään mihinkään eikä käynnisty. En siis pääse tekemään myöskään hard resetiä. Puhelimen latausvalo syttyy, kun johdon laittaa puhelimeen ja pc:n kytkettäessä pc plimplattaa yhteyttä, mutta yhteys aina katkeaa ennen kuin puhelin saa yhteyden pc:n kanssa. Youtubessa näin videon, jossa toisen merkin vastaava tapaus saatiin fiksattua tästäkin tilasta ja jopa huonommastakin, jossa puhelin piti riisua kokonaan piirilevylle saakka. Jostain bootloopista videossa puhuttiin ja tähän minunkin luurin oireet viittaa.
En ole vielä ehtinyt/viitsinyt/uskaltanut alkaa näihin toimenpiteisiin. Oma pc on vanha paska ja oma osaaminenkin on vähän niin ja näin. Apua otan kyllä vastaan ja olen siitä myös järkevässä mittakaavassa valmis maksamaan. Puhelin ollut sen verran mieluisa omiin tarpeisiin ja harrastuksiin.
 
Top Bottom