Mobiili.fi BlackBerryn legendaarisen QWERTY-näppäimistön elämä jatkuu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  BlackBerry on ollut pitkään tunnettu loistavista fyysisistä QWERTY-näppäimistöistään ja on samalla ollut yksi harvoista valmistajista, joka on viime vuosina tukenut fyysisten näppäimistöjen kehitystä puhelimissa. Yhtiön ilmoitettua hiljattain lopettavansa sisäisen puhelin- ja laitekehityksen, monilla levisikin huoli fyysisten näppäimistöjen ja BlackBerry-puhelinten tulevaisuudesta. Nyt huoliin on saatu ainakin väliaikaisesti helpotusta.

  CrackBerryn tuoreessa uutisessa BlackBerryn toimitusjohtaja John Chen vahvisti, että yhtiöllä on suunnitelmia QWERTY-näppäimistöjä varten myös tulevaisuudessa. Tarkennusta siitä, miten ja milloin näppäimistöjen kehittäminen jatkuu, ei saatu, mutta todennäköisinä vaihtoehtoina olisivat näppäimistötekniikan lisensoiminen kilpailijoille tai laitekehityksen siirtäminen kolmansille yrityksille.

  Liittyen eri vuosien klassisimpiin BlackBerry-puhelimiin, kertoo toimitusjohtaja John Chen oheisella videolla omat suosikkimallinsa vuosien varrelta.


  [​IMG]
  Yhtenä suosikkipuhelimistaan Chen mainitsi BlackBerry Passportin. Neliön muotoinen puhelin julkistettiin loppuvuonna 2014 ja on jakanut mielipiteitä erityisesti designinsa puolesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju