• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Blackberry Q10

Tila
Ei auki vastauksille.

kkoff

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
20   0   0
Liittynyt
3.4.2011
Viestit
158
Reaktiopisteet
4
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
16gb+sd-korttipaikka
Kunto
Hyvä, pieniä käytön jälkiä takakuoressa
Vaihto
iPhone tai iPad, vanhemmat saman hintaluokan laitteet kiinnostaa
Hintapyyntö
60
Sijainti
Pirkkala
Toimitustavat
Nouto, posti
Myyjän nimi
Kimmo
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Blackberry Q10, mukaan lataustelakka, toinen akku sekä erillinen "lataustelakka" millä voi puhelimen ladata vaikka lennosta (tai akun voi vaihtaa suoraan puhelimeen ja ladata vaihtoakun tällä laturilla). Itse laturi ei kuulu pakettiin, kun ostin aikanaan käytettynä briteistä niin ei tullut laturia mukana. Kohtuullisen hyvässä kunnossa, näyttö uusittu ja kalvo ollut siinä päällä vaihdosta saakka. Kuvissa näkyy, että suojakalvossa on ilmakuplia alla, näyttö siis uudenveroinen. Takana pari pientä kolhunjälkeä.
 

Liitteet

 • IMG_20170506_125407.jpg
  IMG_20170506_125407.jpg
  214.1 KB · Katsottu: 107
 • IMG_20170506_125439.jpg
  IMG_20170506_125439.jpg
  246.5 KB · Katsottu: 100
 • IMG_20170506_125449.jpg
  IMG_20170506_125449.jpg
  210.1 KB · Katsottu: 87
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom