• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Blackberry Priv

Tila
Ei auki vastauksille.

Modm

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
24.6.2009
Viestit
169
Reaktiopisteet
39
Puhelinmalli
L1020, 808
Takuu
ei
Kuitti
ei
Väri
musta
Tallennustila
32GB + microSD
Kunto
Hyvä+++
Vaihto
Tarjoa (ei Samsung S7(e))
Hintapyyntö
~300 euron arvoinen näkyy olevan ebayssa, tarjoa
Sijainti
Oulu
Toimitustavat
Posti(ennakko), nouto
Uudenveroinen Blackberry Priv, ei laturia. Kaikki Suomen 3G/4G-taajuudet, ei sim-lukituksia tai muuta. Android Marshmallow sisällä.

Vanha kuva, samassa kunnossa edelleen, ei näkyviä naarmuja. Kuvia saa halutessaan lisää y-viestillä.
http://i.imgur.com/fprRmua.jpg

Tarjoa tai ehdota vaihtoa.

Ääkkösistä pari kysynyt, unohtui se mainita että ä:n ja ö:n saa finqwerty-sovelluksella näppäimistöön. Ä on tuo dollarimerkki oikealla alhaalla ja Ö sen alapuolella nuoli.
 
Viimeksi moderaattorin editoima:

Timpaxi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
250   0   0
Liittynyt
27.10.2007
Viestit
7352
Reaktiopisteet
12341
Puhelinmalli
Pixel 6 Pro, Fold4
Kiinnostaisko kunnostettu harmaa Mate 8 ja jotai välirahaa? Takuu ei voimassa koska näyttö ja takakuori meni vaihtoon. Tai jos ei vaihto innosta niin tarjotaan 250€
 
Viimeksi muokattu:

nassesakari

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.12.2006
Viestit
34
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
samsung galaxy s5 mini ja BlackBerry Q10
Tarjoan tuon 300 toimitettuna Hesaan mun osoitteeseen
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom