Mobiili.fi BlackBerry ei ole kuollut – tältä näyttää yhtiön uusi Neon-puhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  BlackBerry on viettänyt viimeiset kuukaudet hiljaiseloa, mutta nyt yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista on saatu lisätietoja. Twitter-käyttäjä The Malignantin eilen julkaisemassa kuvassa näkyy BlackBerryn uusi Neon-nimellä kulkeva puhelin, joka tuo erehdyttävästi mieleen aiemmin kuvissa nähdyn Alcatel Idol 4:n, kuten yhdysvaltalainen PhoneArena omilla sivuillaan huomauttaa.
  #BlackBerry #android BlackBerry NEON, last chance for them?
  (pic by Dhabkirk) pic.twitter.com/wCR8hvkbGu

  — The Malignant (@the_malignant) June 29, 2016
  Huomioiden BlackBerryn tällä hetkellä tukalan markkinatilanteen, on Neonilla pitkä tie kuljettavanaan tiukasti kilpailluilla älypuhelinmarkkinoilla. Huolimatta siitä, että BlackBerry siirtyi hiljattain käyttämään Androidia Priv-lippulaivamallinsa kautta, ei yhtiö ole onnistunut saavuttamaan merkittävää osaa Android-puhelinten markkinoista ja jopa BlackBerryn perinteisesti vahva yrityssektori on siirtynyt monin paikoin käyttämään kilpailijoiden puhelimia.

  Tällä hetkellä BlackBerryn suurimpia valtteja puhelinkilpailussa ovat Android-käyttöliittymän lievänä pidetty kustomointi sekä rajallinen puhelinmallisto, jotka antavat BlackBerrylle eväät käyttöliittymän nopeaan päivittämiseen hieman Nexus-puhelinten tapaan. Tästä vahvuudesta yhtiö onkin ottanut mainonnassaan paljon irti ja moitti muun muassa aiemmin maaliskuussa muita matkapuhelinvalmistajia tietoturvapäivitysten pahoista myöhästelyistä. Nähtäväksi kuitenkin jää, riittävätkö hyvä tietoturva ja uusi Neon-malli nostamaan BlackBerryä takaisin jaloilleen.  [​IMG]
  BlackBerryn viime vuonna julkaisema Priv on tällä hetkellä yhtiön ainoa Android-puhelin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju