Mobiili.fi Black Friday -tarjousten loppurykäys: Lumiat, Galaxyt ja muut älypuhelimet 40–60 euron hintaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2112
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Black Friday lähestyy loppuaan ja tätä myöten viimeisimmätkin puhelintarjoukset on vähitellen saatu kehiin. Aiempiin tarjouksiin voi tutustua eilisestä uutisestamme, minkä lisäksi tämän päivän aikana listattuihin tarjouksiin voi tutustua ohesta. Operaattorien tarjoukset löytyvät puolestaan omasta uutisestaan.

  Black Fridayn päättymisen kunniaksi olemme keränneet kaikki päivän halvimmat puhelintarjoukset yhteen ja keskittyneet erityisesti 40-60 euron älypuhelimiin. Valinnanvaraa löytyykin niin Microsoftin, Samsungin, Huawein kuin LG:nkin puhelimista, jotka on listattu kaikki alle nähtäville.  1. Nokia Lumia 530

  Lumia-puhelimista kiinnostuneiden kannattaa viikonlopun aikana katsastaa Microsoftin oma verkkokauppa, jossa kaikki puhelimet myydään tarjoushinnoin. Halvimmalla lähtee hieman vanhempi Nokia Lumia 530, joka irtoaa 59 euron hinnalla. Älypuhelinten lisäksi tarjouksessa ovat myös tietokoneet, pelit ja monet muut Microsoftin tuotteet.

  Hinta: 59 euroa  2. Huawei Ascend Y360

  Aiemmassakin uutisessa mainittu Huawei Ascend Y360 on hintansa puolesta yksi viikonlopun halvimmista tarjouksista älypuhelinta etsivälle. Alle 50 euron hinnalla Ascend Y360 asettuu pitkälti samaan hintaluokkaan monien peruspuhelinten kanssa, mitä voidaan pitää älypuhelimelta saavutuksena.

  Hinta: 45 euroa  3. LG L40

  Jos Huawei Ascend Y360 on päivän halvin puhelin hinnaltaan, irtoaa LG L40 prosenteissa mitattuna parhaimpaan tarjoushintaan. Normaalisti sata euroa maksavan puhelimen voi käydä nyt poikkeuksellisesti hakemassa Mustasta Pörssistä viidellä kympillä.

  Hinta: 50 euroa  4. Microsoft Lumia 435

  Lumia 530:n ohella Windows Phone -kokemuksesta voi nauttia myös Lumia 435:llä. Hinta on valitettavasti voimassa pelkästään Ylivieskan Gigantissa, joten Etelä-Suomesta tai Lapista kauppareissulle tuskin kannattaa lähteä.

  Hinta: 58 euroa  5. Samsung Galaxy Pocket Plus

  Pohjois-Pohjanmaalla pysytään! Oulun seudulla asuvat voivat käydä hakemassa Samsungin Galaxy Pocket Plus -puhelimen Prismasta kuudenkympin hintaan. Kyseessä ei ole varsinaisesti Black Friday -tarjous, vaan viimeisten puhelinten loppuunmyynti.

  Hinta: 60 euroa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju