Mobiili.fi Black Friday -tarjoukset, joita ei kannata ohittaa: alle 50 euron älypuhelimia ja muita löytöjä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Black Friday on täällä taas ja hyviä matkapuhelintarjouksia metsästäville ajankohta on mitä otollisen. Viime vuosien tapaan useat verkkokaupat myyvät tuotteitaan alennushinnoin tai tarjoavat mahdollisesti muita etuja, kuten ilmaiset postikulut. Aiempien vuosien tapaan olemme keränneet parhaimmat tarjoukset yhteen, ja lisää hyviä tarjouksia voi vapaasti ilmoittaa uutisen alta löytyvässä kommenttikentässä.

  Aloittaen Soneran tarjouksista, tarjoaa operaattori muun muassa Harman Kardon Onyx Studio 2 -kaiutinjärjestelmän 149 euron hintaan, normaalin 399 euron sijasta. Samaten esimerkiksi Nokia Purity HD -stereokuulokkeet ovat 70 prosentin alennuksessa ja irtoavat nyt 30 euron hinnalla. Aiemmin Mobiilin arvostelussa olleet Nokia Treasure Tag ja Nokia DT-601 -laturi, irtoavat puolestaan yhdeksän ja kahdentoista euron hinnalla.

  Soneran lisäksi Black Friday -tarjouksia lupailevat muun muassa CDON ja Anttila, joiden nettisivuilla on tällä hetkellä näkyvissä ajastimet huomisaamua varten. Tarjouksia metsästävien kannattaakin olla huomenna valppaina, sillä monet verkkokaupoista julkaisevat tarjouksia asteittain päivän mittaan. Esimerkiksi cdon.comin kohdalla ensimmäiset kahdeksan tarjousta julkaistaan puoliltaöin ja tämän jälkeen uusia tarjouksia tulee julki tunnin tai kahden välein.

  Perinteisistä elektroniikkaliikkeistä tarjouksiaan ovat etukäteen paljastaneet muun muassa Expert ja Gigantti, joiden tarjouslehdet ovat luettavissa verkosta. Esimerkiksi halpaa selfie-keppiä etsiville Expert tarjoaa Wave-kepin kolmen euron hintaan, ja vastaavasti Gigantista voi käydä hakemassa varavirtalähteen viitosella. Maininnan arvoinen tarjous on myös Gigantissa myytävä Huawei Y360 -älypuhelin, jonka voi käydä hakemassa 45 euron hintaan.  [​IMG]
  Puhelinten ohella myös lisälaitteet ovat huomenna myynnissä tarjoushinnoin. Kuvassa Nokia DT-601 -laturi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju