Mobiili.fi Black Friday rikkoi ennätyksiä: kaivattu valonpilkahdus kotimaiseen kulutukseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2164
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Paljon puhuttuun kotimaisen kulutukseen saatiin vihdoin valonpilkahdus viime perjantaina, kun Black Friday –tarjoukset innostivat monia suomalaisia ostoksille joko kauppakeskuksiin tai verkkokauppoihin. Taloussanomille myyntiä kommentoinut Expert-ketjun toimitusjohtaja Mika Aro kertoi kuluttajien suuren ostohalun tulleen yllätyksenä.

  ”Se yllätti, että ihmiset olivat Suomessakin lähteneet aamulla jonottamaan. Meillä oli Helsingissä, Turussa ja Tampereella jonot aamulla myymälöiden edessä”, Aro kommentoi.

  Kivijalkamyymälöissä vilkkaana käyneen kaupankäynnin lisäksi Expert yllättyi verkkokaupan suuresta kasvusta. Verrattuna tavalliseen perjantaihin, olivat verkkokaupan myyntimäärät yli kymmenkertaisia Black Fridayn aikana.

  Kasvavien myyntimäärien suhteen Expert ei suinkaan ollut ainoa elektroniikkaliike, joka hyötyi mustasta perjantaista, vaan verkkokauppojen alennuksia listaava Cuponation arvioi tiedotteessaan kokonaismyynnin yli kuusinkertaistuneen tavalliseen perjantaihin verrattuna. Suomalaisten ostoinnokkuus kasvoi myös viime vuodesta, sillä vuodentakaiseen verrattuna olivat Black Fridayn myyntimäärät Coponationin mukaan yli nelinkertaistuneet.

  Nykyisilläänkin ennätysmäisiin myynteihin voidaan odottaa vielä hieman parannusta lähipäivien aikana, sillä monet verkkokaupat ovat suuren kysynnän vuoksi päättäneet jatkaa Black Friday –tarjouksiaan viikonlopun yli tai niin pitkään kuin tavaraa riittää. Eri verkkokauppojen tarjouksiin voi tutustua aiemmista uutisistamme.

  Kokonaisuudessaan Black Friday –innostus on näkynyt selvästi myös mobiili.fissä, sillä parhaimmillaan tarjouksista kertovia uutisia on luettu kymmeniä tuhansia kertoja. Torstain ja perjantain aikana sivunlatauksia kertyikin Black Fridayn innostamana yli 80 000 kappaletta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju