BenQ-Semens S68 kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja jarpatus_, 19/8/06.

 1. jarpatus_

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Onko kukaan päässyt käyttelemään tuota S68 luuria, notta osaisi kertoa siitä käyttökokemuksia? Lähinnä kiinnostaa, että onko luuri jämäkkä niinkuin ulkoasu antaisi odottaa (esim. nykyinen Samsungin X100 on vuosienkin käytön jälkeen jämäkkä ja ei nitise runkoa kierrettäessä, kun taas emännän Siemens C65 nitisee kuin vanha huono sänky) ja että voiko puhelun laitteella nauhoittaa (eipä manuskassa kerrota tämmöisä).

  Ja tietenkin että toimiiko luuri, jotkut ovat kehuneet hyväksi, toiset ovat lytänneet softan lyttyyn. Tarvis olisi vain jämäkälle luurille, jossa on kalenteri ja mieluusti tuo sanelukone. Semmoisia vain ei tahdo olla, Nokian 1xxx:t olisivat muuten just hyviä luureja, mutta niissä ei ole kalenteria. S68 on tähän mennessä lähinnä sitä mikä on kännykässä tärkeää sitten Samsung X100:n.

  Kiitokset vastauksista!

  T. Jari
   
 2. psst

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin on jämäkkä, ei lainkaan muovista nitinää kuten nokioissa.
  Ääninauhuri löytyy, tosin melko huonolla äänenlaadulla.
  Kalenteri on helppokäyttöinen ja tarpeeksi monipuolinen.
  Softa on hieman epävakaa, mutta omassa suhteellisen vähäisessä käytössäni se ei ole häirinnyt.
  Mikäli heikkolaatuinen äänennauhoitus ei häiritse, suosittelen sinullekin.
   
 3. jarpatus_

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksestasi. Kerkesin kuitenkin tilata ME75:n tuon S68:n sijaan, koska epäilytti liikaa S68:n toimivuus. Foorumeilla kun tosiaan haukuttiin softa ja akku lyttyyn ja luottamusta ei herättänyt sekään, että edes kunnon manuaalia ei laitteeseen saa. No, ensi kerralla sitten S68 tai mikä onkaan sen hetkinen vastaava malli.

  ME75:sta pitää kommentoida, että vähän lelulta tuntuu sekin. Vaikka pitäisi olla 'vahvistettu' malli, niin kapula tuntuu semmoiselta mikä pitäisi olla ihan perusluurin perustaso. Vähän nitkuaa natkuaa ja ehkä juuri ja juuri pitää roiskeita (kuten luvataankin), mutta ei mitään ihmeellistä. Vanha Samsung X100 on oikeastaan fyysisesti joka asiassa parempi (jämäkkä, paremmin muotoiltu, parempi näppis) miinus näyttö. Mutta ME75:ssa on akku kestänyt ekalla latauksella aktiivista rämppäämistä pitkään ja softa ei ole kaatuillut tai bugittanut kertaakaan. Eli sikäli oikein mainio luuri.

  T. Jari E.
   
 4. nokiani

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/04
  Viestit:
  153
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju