Benefon, TWIG-GPS puhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja JeSSe91, 1/4/07.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. JeSSe91

  JeSSe91

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/4/07
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Benefonin TWIG kuvassa
  Benefonin nyt myynnissä olevat puhelimet: TWIG Discovery ja TWIG Discovery Pro. Benefonilta tulee tänä vuonna 2007, uusia huippupuhelimia jotka on mm. huippusuunnittelija Ross Gloveroven suunnittelemia.

  Benefon Oyj on siis suomalainen kännykkäfirma, joka omaa värikkään historian.

  Benen kotisivut: http://www.benefon.com/index.html

  Tietoa tulevista uutuuksista: http://www.prosessori.fi/uutiset/uutinen.asp?id=49985

  Benefon vilauttaa uusista puhelimista 25.11.06:

  Baten mukaan navigointilaitteiden markkinat ovat hirmuisen kasvun partaalla. Tämän vahvistaa myös tutkimuslaitos Canalys, jonka mukaan tänä vuonna maailmassa on myyty jo seitsemän miljoonaa navigointilaitetta. Ensi vuonna niitä myydään paljon enemmän. "Kännyköiden myynnissä muotoilu on erittäin kriittistä", Bate sanoo. Siksi Benefon on teettänyt tulevien malliensa on muotoillun brittiläisellä Ross Lovegrovella."Nyt kamerat pois", Bate komensi ja otti uudet mallit esiin. Hän asetti puhelimet pöydälle, mutta toimittajat eivät päässeet niitä hypistelemään.Laitteet ovat korostetun kulmikkaita, puhtaasti suorakaiteen muotoisia, eikä niissä ole pyöristettyjä kulmia ollenkaan. Uudet mallit ovat kokonaan mustia ja yhdestä on myös täysvalkoinen versio. Laitteet muistuttavat hiukan Sony Ericssonin Cyber-Shot-puhelimia tai Applen iPodeja. Benefonin demopuhelimet ovat vain näitä kookkaampia.Ensimmäinen uusista malleista on gprs-puhelin, ja vasta toinen - kameralla ja suurella kosketusnäytöllä varustettu laite - on 3g-puhelin."Näitä malleja me olemme kehittäneet 12 viime kuukautta. Benefonilla on hyvin suuria mahdollisuuksia edessään", Bate sanoo ja panee uudet mallit nopeasti takaisin salkkuunsa."Kysymyksiä?" Bate tivaa yleisöltä.Koska nämä uudet laitteet
  tulevat myyntiin?"Tämä on salaiseksi luokiteltua tietoa", Benefonin hallituksen jäsen Juha Kiikeri sanoo väliin.

  http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=1065173
   
 2. jaakko

  jaakko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/7/03
  Viestit:
  1118
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Tervetuloa foorumille.

  Jos postauksessa olisi ollut jotain uutta tietoa Benefonin tulevasta mallistosta, olisi sopinut mainiosti tähän ketjuun: Benefonin uutuudet 21.2.2007.

  Muu Benefon-keskustelu sopinee tämän ketjun jatkeeksi.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju