Backup.arc:n palauttaminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Azci, 16/3/08.

 1. Azci Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  4
  Ajattelin päivittää Nokia E50 matkapuhelimeni uudempaan firmikseen, joten otin muistikortille varmuuskopion puhelimen muistista, päivitin puhelimen ja kun piti alkaa palauttamaan varmuuskopiota, niin puhelin boottaa ja bootin jälkeen alkaa asentamaan ohjelmia muistikortilta (tulee lukemaan Asennus käynnissä") . Kohta tulee lukemaan että "Asennusta ei voitu suorittaa loppuun..." tai jtn vastaavaa ja puhelin ei ole palauttanut varmuuskopiota.

  Varmuuskopio kuitenkin löytyy Backup kansiosta ja on nimeltään backup.arc

  Eli onko mitään tehtävissä?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Olisi tärkeää tietää mitä herjaa.
  Herjalla voi hakea haulla / googlella, niin varmaan löytyy juttua.

  Mahdollisia syitä, asennettavan ohjelman sertifikaatti vanhentunut, tai on self signet ja päivityksen jälkeen luurissa oletuksena asenna vain allekirjoitetut, eli muuta se. Aika ongelman voi korjata muuttamalla luurin päivän ko. softan hankinnan tienoille.

  Kaikki sovellukset eivät myöskään tuo varmuuskopiota, joten ne joutuu asentamaa alkuperäisistä asennustiedoistoista.

  Siis ymmärsin että palautit varmuuskopion, ja kun palautus loppu buuttasi kone, oletko aivan varma ettei tietoja palautunut (kalenteri, ositekirja jne?)
   
 3. Azci Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  4
  Sovellusten palauttaminen ei tässä ole se oleellisin asia, vaan varmuuskopion palauttaminen. Eli kun valitsen muistikortilta "Palauta kortilta" toiminnon, niin lähes välittömästi tämän jälkeen puhelin herjaa, että "Puhelin käynnistetään nyt uudestaan" ja ainoa mitä voi painaa on "Ok". tämän jälkeen puhelin boottaa tyhjän osoitekirjan kera :/

  Googlea on tullut jo aikamoisesti kulutettua asian tiimoilta ja olen myös koitanut Backup Parser-ohjelmaa tietojen palauttamiseen, mutta tämäkin löysi vain 30 numeroa. (vielä yli 100 puuttuu).

  Näillä ohjeilla olen kokeillut:

  http://www.symbiano-tek.com/2008/02/get-contacts-from-broken-backup.html
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  ok.
  Ok, on aivan normaalia että palautuksen jälkeen käynnistetään luuri uudelleen.
  Ilmeisesti kyse vain siitä että varmuuskopiosi on varsin puutteellinen, siihen viittaa myös se että olet sitä muutenkintutkinut sen ja vajaaksi todennut.

  Voit halutessasi kopsata ko varmuuskopio tiedoston (kansion) tyhjälle kortille, jä yrittää uudelleen, jolloin kortilla mahdollisesti olevat ohjelmat eivät kiusaa, vaikka jopa luuri formatoida. Mutta jos ongelma on itse varmuuskopio niin eipä taida tuostakaan olla iloa. vaan suunnattava katseet vanhempiin, esim PCllä oleviin varmuukopioihin / tai ronkittava käsin se mitä bacupista löytyy.
   
 5. karuSELLI

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/6/02
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Backup.arc on koitumassa vaimonkin yhteystietojen kohtaloksi, päivitetty N73 menee totaaliseen juntturaan palautuksen jälkeen eikä tokene kuin hard resetillä.

  Backup Parseria olen koittanut metsästää joka suunnasta, mutta kaikki viittaavat vain tekijän sivuille - ja kyseinen tiedosto on korruptoitunut. Olen kokeillut hakea kolmen koneen kautta ja eri yhteyksillä, ettei ole siitäkään kiinni.

  Onko sinulla tuota ohjelmaa tallella? Se tulisi tarpeeseen.
   
 6. Azci Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  4
  Löysin ohjelman vielä koneelta, mutta nyt oma viruksen torjuntaohjelmani kävi valittamaan troijalaisesta Backup Parserissa mutta aikoinaan ohjelma toimi ainakin itselläni, eikä viruksia ole esiintynyt. Voin lähettää tiedoston, mutta omalla vastuullasi sitten avaat sen.

  Lähetänkö?
   

Jaa tämä viestiketju