1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

[b]Samsung sgh-e700[/b]

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Miika75, 30/4/05.

 1. Miika75

  Liittynyt:
  30/4/05
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Ostettiin eilen vaimon kanssa otsikon mukaiset puhelimet ja nyt olisi apu tarpeen. Voi olla, että täällä on ollut aiheesta aiemminkin keskustelua, mutta ei tarttunut silmään ja neuvot olisi tarpeen. Eli asiaan. Kun Yritän ladata peliä, soittoääniä tai taustakuvia, niin ne eivät jostai syystä suostu tulemaan puhelimeen. En ole niin perehtynyt näihin laitteisiin, että osaisin enää ratkaisua löytää. Asetukset pitäisi olla OK. WAP toimii jne... Asetukset on lähetetty Elisalta (Kolumbus-liittymä) ja ja myös samsungin sivuilta. Osaako joku kertoa mikä puhelimiamme vaivaa??? BUGI??? Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
   
 2. Miika75

  Liittynyt:
  30/4/05
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Löysinkin vian itse. Ei ole tainnut tulla moista vikaa muilla esille.
   
 3. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  19872
  Tykkäykset:
  798
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  mikäs oli vikana?
   
 4. Miika75

  Liittynyt:
  30/4/05
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  multimediaviestiasetuksissa asetus "tuntemattomien hylkäys-asetus" piti olla asennossa "pois". Tästä tärkeästä asetuksesta ei ohjekirja kertonut oikein mitään. Varsinkaan kuinka tärkeä asetus on puhelimen toiminnalle. Ei tosiaan ottanut mitään ladattavia juttuja vastaan, ennenkuin älysin tuon ja siihen joku tunti meni. Monesti tuntuu nuo yksinkertaiset asiat olevan kinkkisimpiä.
   

Jaa tämä viestiketju