Auttakee tyhymää

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Jausa, 29/10/03.

 1. Jausa

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/03
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Siis jos haluan GPRS-yhteydellä nettiin niin pitääkö tietokoneeseen välttämättä hankkia yli 200 euron GPRS-modeemi, vai miten homma pelaa?

  Ja mitä lie tarkoittaa se 100 megan imutus, jonka DNA kuukausimaksu nettikäytössä kattaa? Raksuttaako kilot koko ajan, kun netti käytössä, vai ohjelmien imutukseen se 100 megaa?

  Ja kun luuriin asentaa nettiselaimen niin kustannukset käytössä samat kuin jos käyttäisi nettiä tietokoneessa GPRS-yhteyden kautta?

  Lisää tyhmiä kysymyksiä kunhan keksin.....
   
 2. MEW3

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0
  Ei h**********issä tartte hankkia kallista kerpsimodeemia vaan sopiva GSM+GPRS puhelin + datakaapeli. Ite ostin Motorola C330 series nimikkeellä (kuitis lukee näin) myydyn laitteen + datakaapelin noin 100 eurolla. Toimii. Käytettyjä kerpsipuhelimia saa varmasti alle sadan euron, esim. Ericson R600 on kelpo vehje, mikäli käy tuuri ja saat toimivan yksilön;)
  Datapiuha täytynee ostaa erikseen, kalleimmillaan lienevät 30 euroa. Mutta eiköhän tuostakin yhdistelmästä noin 100:sella selviä.
  Modeemeja (ainakin WebBoxia) mainostetaan kovilla teoreeettisilla nopeusluvuilla, todellisuudessa useimmat puhelimet (paitsi Nokiat :( ) on aivan yhtä nopeita. Eli ostamalla modeemin ostaa kalliisti ilmaa;).

  100 megaa/kk tarkottaa, että dataa saa liikkua sen verran kuukausimaksua vastaan, yli menevästä osasta maksat eri hinnottelun mukaan ( 1,xx euroa/mega). Mittari raksuttaa aina kun dataa liikkuu eli nettiä käytetään, luet vaikka sähköpostia tai surffaat niillä pornosivuilla;) . Tai kun päivität Windaesia tai virustutka päivittää itse itseään.
  Periaatteessa netti voi olla auki vaikka koko kuukauden yhteen menoon, mutta jos mitään ei tehdä niin mittarikaan ei raksuta.

  Kysymyksiin löytyy vastauksia, kun lukee foorumilta aluksi läpi koko Datatuotteet osaston ...;)
  Ja hakutoiminto on hyvä....
  Kannattaa katsoo tähdellä merkityt tiedote kohdat myös
   
 3. Jausa

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/03
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Ei tää tähän loppunu..

  Siis mulla jo on 7650 ja Bluetooth ja DNA ja luurissa nettiselain.. Milläköhän ilveellä saan "siirrettyä" sen netin sinne tietokoneelle? Pluutuutilla tietenki, mutta mitähän siinä välissä tarttis tehä? Pitäiskö olla se pc-suite ohjelma?
   

Jaa tämä viestiketju