Auttakee N1600 kanssa....

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Piccopicco, 15/2/07.

 1. Piccopicco

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Miten saan luuriin saapuneden viestien ja tulevien puheluiden kohdalle näkyviin soittajan tai viestinlähettäjän nimen?

  Nyt kun tulee viesti tai puhelu, näytöllä näkyy vain numero!
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kummassa muistissa numerot on tallessa? Jos simmillä valihet käytettäväksi muistiksi simmin ja jos puhelimessa muistiksi puhelimen tai kummatkin muistit käy. Jos ois väärin noi ni sillo ei näytä.

  Toimiiko kaikilla väärin vai vaan joillain tietyillä numeroilla? Jos näin tarkasta et ei oo kahteen kertaa samoja numeroita, eikä semosia joissa muuten sama numero mut etuliite sama.

  Toimiiko mahollisesti semoset jossa on numero +358 muodossa? Jos toimii ni muuta kaikki semoseks tai sit just päinvastoinki voi toi homma olla.

  Toiv simmi ei oo mikään vuodelta -95 tahi jotain semosta?

  Jos noi ei auta ni tulis itelle mieleen huoltokeikka..
   
 3. Piccopicco

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Nokia 1600

  kiitos vinkeistä. Mikään ei auttanu ja otin yhteyden myyjään. Hänen oletuksensa oli se, että luurin päivitykset on vanhentuneet. Luuri lähti siis huoltoon....Ja takasin saaminen kestää about 3 viikkoa

  En muuten enää i-k-i-n-ä osta kännykkää netistä!!!!
   
 4. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Minkä takia?
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Voi myös ite viedä puhelimen huoltoon tahi lähettää sen sinne suoraan mikä yleensä nopeuttaa tota huoltohommaa, jos omalla paikkakunnallas on semonen ni sinne vienti ois nopeuttana varmaankin. Hankala sanoo kyl mistä päin oot..
   
 6. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ite en ostele nettikaupoista mitään isompia juttuja, varsinkaan elektronisia vehkeitä. Oon vaan aikasemmista kokemuksistani huomannu et jos/kun tulee onkelmia tuotteen kanssa ni on menny hankalemmaksi ku jos oisin ostana sen vaikka joltain paikalliselta kauppiaalta. Ja hintaetua ku netin kautta oisin yleensä saana alle 10€ ni en oo nähnä sen arvoiseksi, toki kalliimpia vehkeitä en oo ees yrittänä netistä ostaa. Oisko jotain samaa aattelua piccopiccolla...

  Tuuristahan toi on kiinni mut uskallan väittää et kivijalkakaupasta saa keskimäärin paremmin palvelua ku nettiputiikista!
   

Jaa tämä viestiketju