Auttakaa!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Wivastein, 27/3/10.

 1. Wivastein

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/3/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5530 XpressMusic
  Mulla on Nokian 5530 XpressMusic puhelimena. Asia on näin että latasin uusimman ohjelmistoversion kännykkään, okei, kaikki sujui niinku piti, puhelin toimi sen jälkee entistä paremmin. Mutta, koitin avata tuota Ovi Kauppaa asennuksen jälkeen, niin siihen tuli se että siitä on uusi versio, lataa se -juttu. No, alotin lataan, se latas sen ja sitte kun oli asennuksen vuoro, siihen tuli että "Asennusta ei voi aloittaa, asennusohjelma on jo käytössä.". Mitä tää meinaa, en ollu mitää asentanu tai ollu asentamassa ennen tätä ja silti väittää että se olis käytössä? No, haeskelin netistä tietoa, ei missää ollu kaipaamaani tietoa. Menin formatoimaan kännykän *#7370# koodilla. Kaikki mahdolliset asennukset lähti yms. kännykästä sen jälkeen, eli palautu siihen kuin se olisi uutena. Kun se käynnisty uudestaan, puhelimeen tuli siihe alotusnäyttöön joku juttu että "Asennetaan" kaks kertaa, mitään tapahtumatta siitä huolimatta. Sitten kun koitin jotai uutta asentaa, tällä kertaa tuli että "Ei voi asentaa" auttakaa, mikä tää juttu on ku ny ei sit voi asentaa mitää mutta ei se herjaa siitäkää että Asennusohjelma ois käytössä. Apua!

  Ps. Lisäksi Asennetuissa sovelluksissa näkyy vielä joitakin sovelluksia jotka oli puhelimessa ennen formatointia, vaikka niitä ei enää oo. Miksi? :/

  Pps. Luojan kiitos se alko toimimaan ittestään vähän ajan kuluttua formatoinnin jälkeen! Ja siellä Asennetuissa sovelluksissakin ne joita ei aluks näkyny Sovelluksissa, ne tuli näkyviin. Ilmeisesti luuri asenteli niitä taustalla formatoinnin jälkeen, josta johtui se "Ei voi asentaa". Olisin kiitollinen jos saisin silti vastauksia tähän kaikkeen soopaan! Kiitos!
   
 2. Plau Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/06
  Viestit:
  522
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Lumia 920
  Muistikorttia otat ensi kerralla pois ja laitat takaisin. Muistinkorttia voi myös alustaa.
   
 3. Wivastein

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/3/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5530 XpressMusic
  Joo tyhjensin kyllä kortin muttei kyllä mieleen tullu ottaa pois ja laittaa takas. Kiitti tiedosta :)
   
 4. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  6418
  Tykkäykset:
  2302
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Mikäs muu? No Huawei
  Upea viestiketjun otsikko ja tarina muutenkin .
  Foorumin omalla haulla tai googlesta se vastaus löytyy nopeammin kuin oman viestiketjun perustamisella. Tai sitten puhelimen omasta ketjusta. Minä löysin n. minuutissa vastauksen, yllätys, googlesta.
  Salaisuutena on se hakusana/sanat. : asennusohjelma on jo käytössä.
  http://www.google.fi/search?q=asenn...&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a
   
 5. Wivastein

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/3/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5530 XpressMusic
  No empä löytäny kun kokeilin vaikka millä hakusanalla, just tollakin. Sama kai se mistä sen vastauksen löytää jos löytää.
   

Jaa tämä viestiketju