Autosarja Nokia 3110classic:iin

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja PaHa, 17/3/08.

 1. PaHa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/06
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  .
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos et halua "kiinteää" autosarjaa, niin noita, aurinkolippa, ym. palikoita on useita erilaisia ja eri laatuisia, vähän tarpeen mukaan.

  Jos haluat kuitenkin erillisen mikin ja kiinteävirran syötön, niin sillä vaivalla kannattaa panostaa "oikeaan" autosarjaan, jolla tarkoitan sellaista jossa vielä lisäksi johdonpäässä jokin ohjain systeemi , mehdollisen erillisen keskusyksikön voi tunkea helposti piiloon. Myös erillisestä näytöstä on iloa, varsinkin siloin jos ei ajatellut aina käyttää puhelimen telinettä.
  Tälläiset sarjat saa yleensä kytkettyä jatkuvaan virtaan niin että herätevirralle oma naru, jolloin yhteys ei katke kesken puhelun jos auton esim. käynnistä. Mutta luuri ei myöskään pariudu kuin vasta sitten kun autoon kytkee virran.

  Markkinoilla on yllättävän hyviä yhden paketin laitteita, joissa siis kaijutin, mikki, ohjain napit ja jopa näyttö, jos virran ajjatteli ottaa sytkä reijjästä, niin laitteessa oleva oma akku voi olla tarpeen, sentakia ettei aina käynnistäessä/sammuttessa koko HF sammu, tästä voi syntyä myös haittaa, jos laite kokoajan päällä ja muutenhaahuilee euton luona.

  Äänenlaatuun kannattaa panostaa, eli oman kauppiaan luokse katseleen tarjontaa.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ei, vaan muistaakseni on integroitu tuohon mötikkään, tai siis useita mikkejä. Pitäisi toimia hyvin.
  Ymmärtääkseni tuossa ei ole akkualainkaan, kannattaa toki tarkistaa, en ole varma.
  Jos kysyt puhelimen lataamista, niin tuossa mallissa taisi olla mukana latausjohto (tämä ei ole tämän tyyppisissä laitteissa kovinkaan yleistä)

  Ok, käyttö profiilista riippuen tarpeen mukaan, jotkut arvostaa sitä että luurin taskussa olessa autolla ajaessa kuitenkin näkisi jotain. tämä ei tietenkään kaikkia kiinnostava asia. Tuossa sinun HW-6W ssä kuitenkin luurinapit jne.

  Bluetoot toteutuksia mm.
  SE, Nokia, iqua, Celly jne.

  Jos tongit pysyy kädessä, niin mainitsemasi CK-15W ei ole hullumpi, tai siitä yksinkertaisempia CK-7W ilman näyttö, jos radion luota saa sähköt, niin ohjaimen, mikin ja kaijuttimen kyllä saa paikoilleen.

  Mutta tuo sinun HF-6w voi olla hyvä valinta, jos siinä ei ole akkua niin ainoa häiriö tekijä voi olla se että sytkäreijjästä virrat katkeaa, katkeaa myös yhteys luuriin.

  Toki voit miettiä BT HF nappia, esim HS-26W tyyppistä, ei mailman paras, mutta nopea ja helppo käyttää autossa.
   

Jaa tämä viestiketju