Auto- ja kuljetusalan lakko pidentää toimitusaikoja

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.3.2009
Viestit
179
Reaktiopisteet
1
Tiistaina 2.3. kello 18 alkava autoliikennealojen lakko vaikuttaa osin toimitusaikoihin, jotka kannattaa ottaa huomioon tilausta tehdessä.

Tarjoamme toimitustavoiksi Itellan ja Matkahuollon rahtipalvelut, joihin molemman palveluntarjoajan toimitusaikoihin lakolla saattaa olla vaikutuksia.

Matkahuolto
Matkahuolto huolehtii pakettien kuljettamisesta lakosta huolimatta. Pakettien kulussa saattaa kuitenkin esiintyä viivytyksiä. Myös etä- ja verkkokaupasta tilatut paketit kuljetetaan noudettavaksi Matkahuolloista ja Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- ja Euromarket -kaupoista. Etä- ja verkkokaupoista tilattujen pakettien kuljettamisessa saattaa niin ikään olla alueellisia viivytyksiä lakosta johtuen. Kaikki Matkahuollon toimipaikat kuuluvat lakon piiriin. Lähes kaikki toimipaikat pystytään kuitenkin pitämään avoinna lakosta huolimatta, mutta lakko vaikuttaa osittain aukioloaikoihin. Kaikki Matkahuollon 340 asiamiestä palvelevat normaalein aukiolojoin myös lakon aikana. Poikkeukselliset aukioloajat voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta.

Itella
Itellan palveluihin lakolla ei ole yhtä suuri vaikutus kuin Matkahuollon palveluihin. Lähetykset voivat kuitenkin viivästyä päivän pari normaalien aikataulujen mukaisesta toimitusajasta.
 
Top Bottom