• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty ASUS ZenPad S 8.0

Tila
Ei auki vastauksille.

Ertan Zekirija

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.4.2016
Viestit
16
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
-
Takuu
Kyllä
Kuitti
Ei (voitettu töistä)
Väri
Musta
Kunto
Uusi
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
160
Sijainti
Vaasa
Toimitustavat
Mieluiten nouto, mutta postikin käy
Myyjän (/ostajan) nimi?
Ertan Z
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
ertann17@gmail.com
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
050-5990339
Myynnissä töistä voitettu ASUS ZenPad S 8.0. Pakkaus on avattu ja todettu, että sieltä löytyy kaikki. Suojamuovi vielä päällä. Käyttämätön.
Mukana ei ole kuittia, mutta takuu toimii imein kautta.


Tiedot:

Prosessori: Intel Z3580 2,33 GHz Quad-Core
Muisti: 4 Gt RAM, 64 Gt eMMC
Näyttö: 8" IPS, tarkkuus 2048 x 1536
Yhteydet: Wi-Fi 802.11 ac/b/g/n, Bluetooth 4.0
Kamera: 5 megapikseliä edessä, 8 megapikseliä takana
GPS + GLONASS
Akku: 4000 mAh, käyttöaika jopa 9 tuntia
Liitännät: USB Type-C, 3,5 mm kuuloke/mikrofoni -liitäntä
 

Liitteet

 • IMG_1991.JPG
  IMG_1991.JPG
  98.7 KB · Katsottu: 139
 • IMG_1990.JPG
  IMG_1990.JPG
  91.9 KB · Katsottu: 134
 • IMG_1989.JPG
  IMG_1989.JPG
  176.9 KB · Katsottu: 160
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom