Mobiili.fi Asus vihjailee älypuhelinten seuraavasta evoluutiosta – näköpiirissä kaksi uutuusmallia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Asuksen ZenFone 2:n julkaisusta on kulunut jo yli vuosi, mutta nyt yhtiö on vihdoin antanut viitteitä uuden ZenFone-mallin saapumisesta. Tuoreessa kutsussaan Asus kutsuu lehdistön 30. toukokuuta järjestettävään tilaisuuteen, jossa aiheena on ”Zenvolution”, eli suurella todennäköisyydellä seuraavan sukupolven ZenFone-puhelin.

  Aiempien huhujen perusteella Asuksen uskotaan julkistavan kaksi eri puhelinta, joista toinen olisi perusmalli ZenFone 3 ja toinen ZenFone 3 Deluxe -nimellä kulkeva erikoismalli. Molemmat puhelimet käyttävät materiaalinaan alumiinia, mutta erot syntyvät näytön koosta ja sormenjälkilukijasta. Tavallinen ZenFone 3 tulisi 5,5 tuuman näytöllä ja ilman sormenjälkilukijaa, mutta suurempi ZenFone 3 Deluxe sisältäisi 5,9 tuuman näytön ja sormenjälkilukijan.

  Yhteisinä ominaisuuksina sekä ZenFone 3 että ZenFone 3 Deluxe sisältävät kolme gigatavua RAM-muistia, USB Type-C -portin ja salamavalolla varustetut etukamerat. Käyttöjärjestelmänä puhelimissa toimii Androidin viimeisin 6.0 Marshmallow -versio.

  Mielenkiintoisena yksityiskohtana Asuksen kutsussa on yhtiön oman logon lisäksi myös Intelin logo. Aikaisemmin ZenFone-puhelinten on arveltu käyttävän Qualcommin Snapdragon-suorittimia, joten siirtyminen Intelin suorittimiin voisi olla yksi tilaisuuden yllätyksistä.

  [​IMG]
  Kuvassa Asuksen viime vuonna esittelemiä ZenFone 2 -puhelimia, jotka erottuivat joukosta erivärisillä suojakuorillaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju