Asus-uutuuksia paljastui: Google Tango -puhelin ZenFone AR kuvissa, tulossa ensimmäinen...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Asus järjestää julkistustilaisuutensa CES-messujen yhteydessä 4. tammikuuta kello 21.30 Suomen aikaa. Jo aiemmin Asukselta on odotettu ainakin uuden ZenFone AR:n julkistusta. Nyt siitä on paljastunut lehdistökuva ja tietoja jo ennalta, ja lisäksi Asus on vihjannut tulossa olevan myös ensimmäisen Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä varustetun puhelimen.

Tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi ZenFone AR:stä lehdistökuvan, kun Qualcomm oli ensin vahingossa paljastanut tietoja puhelimesta julkaisemalla blogipostauksensa vahingossa liian aikaisin.


Asus ZenFone AR, Evan Blassin julkaisema lehdistökuva.


ZenFone AR:stä on tulossa markkinoiden toinen lisätyn todellisuuden Google Tango -puhelin. Ensimmäinen oli Lenovon Phab 2 Pro. Google Tango -kokonaisuus koostuu ohjelmistosta, useista kameroista ja muista tunnistimista, joiden avulla puhelin voi mallintaa ympäröivää tilaansa ja omaa sijaintiaan sekä asentoaan tilassa. Tango-pohjaisia AR-sovelluksia ja -pelejä löytyy Googlen Play-sovelluskaupasta jo muutamia kymmeniä.

Qualcommin paljastama lehdistötiedote vahvisti ZenFone AR:n tulevan Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä, ja olevan ensimmäinen puhelin, joka tukee sekä Googlen Tangoa että myös sen Daydream-virtuaalitodellisuusalustaa.

Näin ZenFone AR on tehokkaampi kuin Lenovon ensimmäinen Tango-puhelin, joka sisälsi Snapdragon 652 -piirin.

Asus on myös julkistamassa CESissä Qualcommin uunituoreella Snapdragon 835 -huippupiirillä varustetun laitteen, vihjaa sen ennakkojulkaisu Twitterissä.

Kolmantena uutuuspuhelimena Asuksen osalta vuodoissa on ollut esillä ZenFone 3 Zoom.


Level up! World's best processor now fully unleashed the potential! Save the date: 01.04.17 #ASUS #ZenFone #Zennovation #CES2017! pic.twitter.com/c6WuavRiHT

— ASUS (@asus) January 2, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom