• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.
Palaute - 100%
0   0   1
Liittynyt
1.3.2012
Viestit
12
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Sony Xperia Z3+
Takuu
Kyllä 3/2016 asti
Kuitti
Kyllä
Väri
Tummanharmaa
Kunto
Siistissä kunnossa, lukuunottamatta sim-korttipaikan kantta, joka on hieman vaurioitunut. Sen saa kuitenkin avattua ja suljettua, eli vika on puhtaasti kosmeettinen.
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
400
Sijainti
Kuopio
Toimitustavat
Posti, Nouto
Myyjän nimi
Jussi Nevalainen
Mukaan tulee:
- puhelin & tabletti-telakka
- bluetooth näppäimistö
- puhelinkotelo
- takuukuitti
- laturi/USB-johto
- 2 kpl tablettikoteloita
- 2 stylusta
- alkuperäinen paketti ohjekirjoineen

Kuvia laitteesta:

puhelin.JPG puhelin 2.JPG
telakka.JPG telakka 2.JPG

Kuvia härpäkkeistä:

sälää.JPG BT keyboard.JPG
 

Liitteet

 • puhelin.JPG
  puhelin.JPG
  1018.5 KB · Katsottu: 65
 • telakka.JPG
  telakka.JPG
  2.8 MB · Katsottu: 80
 • telakka 3.JPG
  telakka 3.JPG
  2.9 MB · Katsottu: 80
 • puhelin 2.JPG
  puhelin 2.JPG
  1.3 MB · Katsottu: 62
 • sälää.JPG
  sälää.JPG
  1 MB · Katsottu: 70
 • BT keyboard.JPG
  BT keyboard.JPG
  968 KB · Katsottu: 64
Top Bottom