Asus Memo Pad FHD 10 Kokemuksia?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S2 Plus
Löytyykö keneltäkään omakohtaisia kokemuksi ko.laitteesta? Itse olen siitä kovin kiinnostunut, mutta mistään liikkeestä ei tuota livenä löydy joten joutuisi nähtävästi ostamaan "sika säkissä" periaatteella...
Lähinnä ainakin tuo näytön kirkkaus, tai lähinnä sen kirkkauden puuttuminen askarruttaa.. monissa testeissä vähän moitittu näytön kirkkautta ja näytön heijastavuutta.
Lähinnä vertailukohta voisi olla Galaxy Tab 3 ja Xperia Tablet Z.
Asuksen hankkimista ainakin puoltaisi se että siihen saa useamman käyttäjäprofiilin esim. eri perheenjäsenille...

Mutta tosiaan kaikki kokemukest ovat tervetulleita!
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.12.2013
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S4
Itse ostin "sian säkissä" ja täytyy sanoa että olen ollut kolmen päivän käytön jälkeen erittäin tyytyväinen laitteeseen. Vaihtoehtona miulla oli Samsung/Google Nexus 10, joka kuitenkin on vähän turhan suolaisen hintainen verrattuna tähän. Näyttö on mielestäni kirkas, erittäin tarkka ja katselukulmat tosi hyvät, olin iloisesti yllättynyt kuinka mainio tuon vehkeen näyttö on. Lueskelin myös noita ulkomaisia arvosteluja ennen hommaamista, joten pikkasen oli ennakkoluuloja.. Näyttö heijastelee jonkun verran, mutta ei se juuri oo haitannut. Junassa istuessani kyllä ylhäältä tulevat valot häiritsivät jonkun verran, mutta asentoa muuttamalla sai pahimmat heijastukset pois. Suorituskyky tuntuu olevan kohdillaan, kertaakaan en oo saanut laitetta hyytymään vaikka oon kovasti koittanut moniajaa siinä kaikkea. Peruskäyttöön tää on aivan loistava valinta, itse kyllä annan täydet pisteet :) Ainahan voit kokeilla ja palauttaa jos siltä tuntuu.
 
E

ezuli

Tuollaisen suojakotelon ostin. Sisällä kovaa muovia ja päällä tekonahkaa + mikrokuitukangasta. Koje on kiinni kuudella väkäsellä (nurkista sekä sivuilta keskeltä) ja telineeksi taittuu niin että 2 kulmaa irroitetaan ja kojeen alareuna nojaa yhteen sisäkannen urista. Idea hyvä, mutta käytännössä nuo 2 väkästä täytyi leikata pois, koska niitä ei ollut kiva räpeltää paikalleen aina kun laitteen sulki. Myös kannesta piti leikata sulkuväkänen pois, koska se oli aivan liian jäykkä että sen saisi helposti paikalleen. Näillä muokkauksilla ja pienellä muotoon väsyttämisellä erittäin tukeva ja kätevä kotelo. Jos kannen haluaa pysymään kiinni, siihen lienee helppo jotain askarrella tuon väkäsen tilalle kun materiaali kestää mm. reikien porausta.
http://www.ebay.co.uk/itm/290987856637


Laitteeseen tuli viikko sitten Android 4.3 -päivitys. Ei sillä että juuri mitään eroa huomaisi, mutta hyvä tietää että laite ei ole Asuksella yhtä unohduksiin jäänyt kuin markkinoilla. Enemmän kuulee puhetta 7-tuumaisesta versiosta ja pelkäsin tämän olevan vain pieni kummajainen.

Näytön reso on mahtava, nettisivut näyttää lähes samalta kuin pöytäkoneen 1080p näytöllä joten kaikki löytyy tutuilta paikoilta ilman edes takaisin selausta. Lautapeleille (Ticket to Ride ja Elder Sign) tämä on erinomainen, puhumattakaan miten nätiltä täysin isoa resoa tukeva Candy Crush Saga näyttää. :p

Kindlen kanssa mahtuu 2 sivua samalle näytölle vs. Nexus 7, tai sitten pystyssä yksi iso sivu jota näkee lukea sohvalla istuessa. N7 luin lähinnä sängyssä tai silleen polvet koukussa istuen jolloin näyttö oli lähempänä. PPI on lähes sama, mutta pinta-alaa tuo ~2x.

Youtube ei valitettavasti tuo tuota resoluutiota sen paremmin, eli kuva on skaalattua. Ei paha, mutta ei hyödy mitään vs. yleisempään pikkuresoon joka on esim Galaxy Tab3 10.1. Netflix oli mielestäni tarkempi, mutta siinä on sitten Hollywood vs. nettishow, joten en tiedä oliko kyse resosta vai materiaalista. Jokatapauksessa on aivan käypä peli kumpaan tahansa ja N7 on jäänyt pienempänä matkalaitteeksi.

Yhtenä iltana sain tämän laitteen jumiin katsottuani 1½ tunnin elokuvan Netflixistä ja heti perään ~30min Youtube-videon. Videon loppuminuuteilla kuva alkoi pätkimään luokkaa 1-2fps, vaikka äänet toimi. Katsoin sitten videon loppuun ja oletin vian olleen vain videojumi, mutta sama jumi jatkui sovelluksen puolella ja sen sammutettua vielä työpöydälläkin. Pakkosammutus ja uudelleenkäynnistys auttoi. Tämä oli muistaakseni jo 4.3, joten olisiko jäänyt jotain bugia joka korjataan pikkupäivityksellä, vai oliko vain satunnainen pikkuhikka.

Kivana bonuksena laitteesta löytyi Asuksen ohjelman jolla näytön värejä voi säätää järjestelmän laajuisesti. Saa esim leikkiä nostalgikkoa ja vääntää laitteen mustavalkoiseksi. Tiedä sitten olisiko juuri tämä näytönajureiden tjsp. sohiminen syyllinten tuohon jumiutumiseen. Itsellä oli asetukset kuitenkin oletuksena, mutta kyllä tuo ohjelma silti lienee aina taustalla.

''''''

Vinolle pinnalle sijoitettu micro-usb on kamalin näkemäni portti. Siitä on vaikea nähdä kumminpäin se on (oppinee muistamaan) ja vaikka tietäisikin, on tarpeettoman vaikea hahmottaa miten piuhan laittaa suoraan. Luonnollisesti sen hahmottaa ns. kohtisuoraan laitteen reunaa päin, mutta tässä laitteessa liittimen toinen laita on millin toista syvemmässä: http://content.hwigroup.net/images/products/xl/196772/5/asus_memo_pad_fhd_10_blue.jpg
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.8.2015
Viestit
21
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
OnePlus 5
Sain tämmösen Asus memo pad 10 (ME103K) juuri lahjaksi ja yritin Google kaupasta katsomoa asentaa mutta ei pystynyt? Onko noin että Asukselle ei saa katsomoa? Vaimo sieltä lähinnä jotain katsoisi..

Muutenkin kiinnostaa jos jollain on kokemuksia vaikka tästä uusimmasta me103k versiosta.
 
Top Bottom