• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Asus läppäri 99€

 • Viestiketjun aloittaja 62400
 • Aloituspäivä
Tila
Ei auki vastauksille.
6

62400

Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Valkoinen
Kunto
Hyvä
Vaihto
Puhelin
Hintapyyntö
109e
Sijainti
Mänttä
Toimitustavat
Posti f2f

Liitteet

 • IMG_0004.JPG
  IMG_0004.JPG
  202.7 KB · Katsottu: 262
 • IMG_0006.JPG
  IMG_0006.JPG
  361.2 KB · Katsottu: 272
Viimeksi moderaattorin editoima:

lazzo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
29   0   0
Liittynyt
10.11.2002
Viestit
467
Reaktiopisteet
19
Puhelinmalli
Tiuhaan vaihtuva mallisto
100e noudolla.
 
6

62400

100e noudolla.
Kuitenkin tuohon 150€ lisätään mahdolliset postit jos joku postilla haluaa niin eipä tuo sinun nouto hyödytä tuohon hintaan yhtään mitää. Jos tänne ajella haluat niin kahvit kyllä keitän mutta jos läppärin mukaan haluat niin 150€ käteistä mukaan mua varten. Jos tuohon hintaan ei mene niin saa jäädä Kodi:n pyöritys koneeksi.

Ps joku sitä huaweitä tarjosi vaihdossa niin se kelpaisi kyllä, positin vahingossa viestiketjun ja en muista kuka oli :)
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom