Mobiili.fi Asus keventää: Marshmallow-päivitys poistaa vinon pinon turhia sovelluksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Älypuhelimiin on usein esiasennettuna lukuisia sovelluksia, joista käyttäjä harvemmin hyödyntää kaikkia – jos mitään. Tämä muistia täyttävä ja potentiaalisesti toimintaa hidastava ”bloatware” ei ole kovin suosittua. Tästä syystä Asuksen jakoon laittama Marshmallow-päivitys lienee monille positiivinen yllätys, sillä päivitys hankkiutuu uusien ominaisuuslisäysten ohella eroon tuntuvasta määrästä esiasennettuja sovelluksia.

  Asuksen keskustelupalstan mukaan ZenFone 2 Laserille tarkoitettu Android 6.0 Marshmallow -päivitys on nyt julkaistu. Mukana tulevat luonnollisesti muista Marshmallow-laitteista tutut Android-uudistukset. Lisäksi käyttäjiä kehotetaan siirtämään kaikki sovelluksensa laitteen sisäiseen tallennustilaan, sillä Marshmallow ei tue sovellusten asentamista muistikortille.

  Mukava yllätys on kuitenkin, että ZenFone 2 Lasereista ei päivityksen jälkeen löydy esiasennettuna seuraavia sovelluksia:

  1. Omlet
  2. Data Transfer
  3. Photo Frame
  4. ASUS Backup
  5. Dr. Safety
  6. What’s Next
  7. Party Link
  8. Remote Link
  9. PC Link
  10 .Yahoo Shopping
  11 .EZ Ding
  12 .TripAdvisor
  13 .Zinio
  14. iReader
  15. Dr.eye
  16. Google+
  17. Puffin Browser
  18. Mirror
  19. Google settings

  Näiden ohella Asuksen omat sähköposti- ja kalenterisovellukset korvataan oletusarvoisesti Googlen sovelluksilla. Luonnollisesti esiasennus-listoilta poistuvia sovelluksia voi kuitenkin asentaa uudelleen, mikäli niiden joukossa on ollut jotain aidosti hyödyllistä.

  Vastaavaa päivitystä voidaan odottaa myös muille Asus-puhelimelle. Yhtiö on aiemmin luvannut päivittää lukuisia ZenFone-malleja Marshmallow-versioon alkavaan kesään mennessä.

  [​IMG]
  Asus ZenFone 2 Laser.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju