Myyty Asus K56CB ultrabook 12/2013

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan tabletteja ja tietokoneita', aloittaja kankainen, 30/1/15.

 1. kankainen Vieras

  0   0   0

  Takuu:
  24kk jäljellä 1vuosi
  Kuitti:
  Laitteen "takuu" siirretään ostajan asus tilille
  Väri:
  Musta/harmaa
  Kunto:
  Uudenveroinen
  Vaihto:
  Ei
  Hintapyyntö:
  400
  Sijainti:
  Turku
  Toimitustavat:
  Toimitus/Nouto
  Myyjän (/ostajan) nimi?:
  Matias
  Myydään tarpeettomana uudenveroisessa kunnossa hyvin toimiva ultrabook. Akku toimii hienosti videoita katsoessa 6 tuntia. Harjattu alumiini pinta. Kuvia voin laittaa tulemaan sähköpostiin. Ostettu 12/2013 ja takuuta vielä siis jäljellä, siirrän laitteen ostajan ASUS tilille.  2 sekunnin pikakäynnistys. Alla tekniset tiedot.

  Ohut ja elegantti
  ASUS K56:n huipputyylikkäät viivakuvioidut metallipinnat erottavat sen kilpailijoiden tuotteista. Pienestä ja sirosta koostaan huolimatta tässä Ultrabook-kannettavassa on loistava määrä huippuominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen kannettavuuden ja helpon käytettävyyden. Sen ohut rakenne on todella tyylikäs ja varmistaa, että se on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

  2 sekunnin pikakäynnistys
  ASUSin ainutlaatuinen Super Hybrid Engine II -tekniikka takaa, että kannettavasi palautuu valmius- ja lepotilasta älypuhelimen tavoin 2 sekunnissa, joten voit jatkaa töitäsi heti ilman turhaa odottamista. ASUS K56 tarjoaa todella nopean käyttökokemuksen, ja sen älykkäät virransäästöominaisuudet takaavat jopa 2 viikon akun keston valmiustilassa. Avoinna olevat tiedostot ja tehtävät pysyvät tietokoneen muistissa, ja tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti aina, mikäli akun varaustaso laskee alle 5 prosenttiin silloin kun tietokonetta ei käytetä. Tärkeät sisältösi ovat siis aina turvassa ja käytettävissä juuri silloin, kun haluat.

  Intel core i5-3337U
  6GT DDR3
  15,6"
  NVIDIA® GeForce® GT 740M 2gt DDR3
  750Gt HDD 5400 jossa on 24 Gt SSD
  38 x 26.6 x 22.5 cm (LxSxK)  Toimitus turun seudulle ja kaupat Turussa.
  Tarjouksia myös otetaan vastaan.
   
  Viimeksi moderaattorin editoima: 5/2/15
 2. kankainen Vieras

  0   0   0

  Lasketaan hieman 360€
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju