Astetta jyrkempi GPRS ongelma.. vain guruille ;)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Richie_79, 22/12/05.

 1. Richie_79

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/05
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Räätälöity Samsung Galaxy s7
  Nyt kaikki s60 koodaajat yms. muut s60 tietäjät huomio!

  Onko kellään sattunut vastaavaa s60 luurissaan.
  Eli hardcore käytössä N6630 ollut n. vuoden. Softaa tullut testattua kymmeniä jollei satoja. Noin pari kuukautta sitten huomasin ettei mikään ulkopuolinen asennettu GPRS:sää käyttävä sovellus osannut avata yhteyttä enää laisinkaan! Minkä tahansa gerpsiä käyttävän sovelluksen avatessa yhteyttä (riippumatta yhteysosoitteesta, WAP-gatewayn kautta tai ilman) sovellus kaatuu, ilmoittaa virheilmoituksen, sammuttaa itsensä, tai ei muuten toimi oikein. Sen sijaan kaikki Noksun natiivisti tehtaalla asennetut pakettidataa hyödyntävät softat esim. selain toimii mainiosti. Mikään ns. kotikonsti ei toiminut. Softresettii, kylmäboottausta..jne.
  Ihan tuntuisi kuin koko gerpsi API olisi jotenkin korruptoitunut?

  FExplorer yms. admin tools:eja kyllä löytyy. Joten jos keksisitte minkä palikan olen itse/tai joku ohjelma vahingossa poistanut/korruptoinut olisin kiitollinen jos joku voisi ottaa esim. kopion koodinpätkästä omasta luuristaan ja lähettää sen meilitse :)

  (Asetuksilla tai verkon toimivuudella ei siis ole tämän asian kanssa mitään tekemistä. Uteliaille tiedoksi: testaan lähinnä 2G ja 3G testiverkoilla)

  Mitään keinoa?? Anyone?! Olisin tosi kiitollinen :)
  Tokihan saisin ROMilta palautettua alkuperäiseen kuntoon mutta en viitsisi resetoida/formatoida luuria vielä kun se on jo niiiin täynnä kamaa, yhteystietoja, yms...
  Kiitos!
   
 2. Hiisty

  Hiisty Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/02
  Viestit:
  1495
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 9500 Saunalahti
  Varmuuskopio talteen ja formattia kehiin, en tiedä kuinka ammattilainen oot, mutta toi softan puukottaminen "kotikonstein" kuulostaa äkisti hasardille ;)
   

Jaa tämä viestiketju