Mobiili.fi ASMO-älylaturien valmistus alkaa – tuotanto sittenkin Suomeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  ASMO-laturi.


  ASMO Charger on pitkään kehitteillä ollut kotimainen laturikonsepti, joka ei hukkaa virtaa nököttäessään yksinään pistokkeessa. Turvallisuuden ja kestävän kehityksen puolesta liputtava kehitystiimi ASMO-laturin takana ilmoitti tänään tekevänsä tuotteesta sittenkin aidosti kotimaisen valmistamalla sen Joensuussa.

  [​IMG]
  ASMO Chargerin kehittäjä Asmo Saloranta.


  Älylaturin ideoinut Asmo Saloranta kertoi maaliskuussa, että kotimaiseksi kehutun tuotteen valmistaminen Suomessa tulisi liian kalliiksi. ”Ikävä kyllä Suomessa valmistus näyttää tällä hetkellä mahdottomalta. Laturille pitäisi lätkäistä hinnaksi vähintään 60 euroa, jotta kauppiaat ja tukkurit olisivat tyytyväisiä katteeseen”, Saloranta kommentoi tilannetta tuolloin.

  Tänään ASMO Chargerin Indiegogo-sivulle ilmaantui kuitenkin hyviä uutisia: laturit valmistetaan sittenkin Suomessa. ”Työskentelimme koko kevään sen eteen, että saisimme valmistuskustannukset kotimaassa sellaiselle tasolle, että valmistus on mahdollista”, Saloranta tiimeineen kertoo.

  Ensimmäiseen erään tarvittavat osat on nyt tilattu ja maksettu. Joensuussa tapahtuva valmistustyö voi siis alkaa hyvin pian. ASMO-laturin tilanneita pyydetäänkin nyt luovuttamaan osoitetietonsa toimituksia varten. Tietolomakkeelle pääsee esimerkiksi Indiegogo-päivityksen kautta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju