Asiakaspalvelut testiin

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja muokkedee, 19/8/02.

 1. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Olen suunnitellut tälläistä operaattoreiden asiakaspalveluista testiä jo kauan. Testin tuloksin ne saataisiin johonkin järjestykseen. Joka topicissa kuitenkin haukutaan yleensä operaattoreiden asiakaspalveluita eikä kiitosta tule melkein ikinä.

  Olen siis suunnitellut miten teen sen, mitä siihen tulee jne. Teiltä kuitenkin ottaisin vinkkejä, mitä te haluaisitte asiakaspalveluista testata (nopeus, luotettavuus, paikkansapitävyys jne.) ja miten testataan.

  Lisäksi haluaisin teiltä joitakin kysymyksiä, mitä olisi mahdollista kysyä kaikkien operaattoreiden aspasta (Rl, Sonera, Telia ja dna) eli ne eivät saisi siis liittyä vaan kyseiseen operaattoriin, vaan johonkin yleisesti. Näin saataisiin samaan kysymykseen vastaus jokaisen operaattorin asiakaspalvelusta ja samalla pystytään kattomaan, keneltä tuli parhain vastaus. Tietty kysymyksen pitää liittyä jotenkin liittymiin jne.

  Lisäksi haluaisin kuulla teidän kokemuksia eri operaattoreiden asiakaspalveluista vaikka pikaviestillä. Tiedän että niitä on täälä foorumilla jo, mutta en voi käyttää niitä testissä, kun niihin ei ole lupaa. Joten jokainen joka jaksaa lähettää oman kertomuksen jonkun operaattorin asiakaspalvelusta, antaa minulle samalla luvan julkaista sen testin yhteydessä (testi tulee näkyviin sivulle www.vapaalla.org). Kommentin yhteydessä voi olla koko nimi, nimimerkki tai ei mitään. Ilmoita pikaviestissä minkä siinä haluat olevan.

  Tässä testissä tai artikkelissä otetaan huomioon sähköpostilla tapahtuva asiakaspalvelu ja puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Nämä ne yleisimmät taitavat olla.

  Muita vinkkejä otetaan vastaan ilomielin. Tämä ei ole päivän eikä viikonkaan juttu. Vaan katotaan parin viikon päästä, mitä olen saanut aikaseksi (on muutakin tekemistä, eikä ehdi jonotella aina asiakaspalveluun =). Ilmoittelen tänne, kun artikkeli valmistuu. Jos tässä testin ideassa on jollekkin jotakin sopimatonta, toivon, että hän ottaa suoraan minuun yhteyttä, eikä ala tänne sitä laittaan. Sähköpostiosoitteeni on muokkedee@vapaalla.org.
   
 2. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Kirjoitetaan nyt tähän kuitenkin, kun en jaksa mailia alkaa lähettelemään. :) Eli muista, että otoksen täytyy olla riittävän suuri: esimerkiksi yksi tai kaksi puhelua jonkin operaattorin aspaan ei käytännössä kerro luotettavasti vielä juuri mistään mitään jne. Eli työtä (ja turhaa kyselyä) on paljon edessä, jos jotain oikeasti merkityksellistä ja objektiivista tietoa asiakaspalvelusta haluaa saada.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Jep, tiedossa on. Myös täytyy soitella eri vuorokauden aikoina ja viikonpäivinä. Työtä on, mutta katotaan minkälaiset tulokset saadaan. Jospa niissä olisi jotakin mielenkiintosta.

  Operaattoreiden aspojen puolesta pahoittelen turhia kysymyksiä (joihin menee aikaa ja kuluu rahaa palkkoihin).
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Useampi soitto samaan aspaan eti vuorokauden aikoina ja joka kerta sama kysymys. Muelestäni, joka asiakaspalveluun tulisi esittää vaikka pari kysymystä ja ei samoja kysymyksiä eri firmojen aspaan. Testissä olisi hyvä testata nopeutta ja asiantuntevuutta.

  Esim.

  Sonera: Mitä maksaa Privat Duossa soittaminen, jos käytän yksitaajuuspuhelinta? Voiko Soneran liittymää käyttää vain 1800MHz puhelimessa? Voiko MMS viestejä lukea jotenkin muuten kuin MMS-puhelimella?

  Radiolinja: Minulla on Tandem Aina liittymä ja käytän sitä nyt yksitaajuuspuhelimessa, paljonko puheluni maksavat? Miten voin ladata näytönsäästäjiä Nokia 3510 puhelimeeni?

  Telia: Voiko useammassa VIP-ringissä olla yhtäaikaa? Saako Telia Dual liittymään GPRS palvelun? Telia Dual liittymäni kuului ennen myös Kanadassa, miksi ei enää kuulu?

  DNA: Haluaisin lisätä varkausvakuutukseen Nokia 9110i puhelimeni, onnistuuko? Minulla on Dna GPRS palvelu ja aion kyttää puhelintani datakaapelin avulla modeemina. Miten saan kaikki tarvittavat asetukset? [/u]
   
 5. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Juttu edistyy ja tulee mielenkiintosia juttuja vastaan. Kiitos adapter noista kysymyksistä. Toivotaan nyt, että ne osaavat edes vastata tuon tasoisiin kysymyksiin. Viime yönä klo. noin 12 tein ensimmäiset puhelut aspoihin ja onnistu ne jotenkin. Valitettavasti nyt ei jaksa soitella minnekkään, kun aurinko paistaa ulkona pilvettömältä taivaalta :)
   
 6. Jace

  Jace Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4513
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Varoituksen sanana vain, että operaattoreiden työntekijät lukevat tätä foorumia. Muistammehan varmasti monet vanhalla foorumilla olleen keskustelun Adapterin tekemästä Telia-biisistä, josta johtuen kys.operaattori otti häneen yhteyttä..
   
 7. escobar

  escobar Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2310
  Tykkäykset:
  0
  Åhå, kerro enemmän! :) Tuliko siitä iso juttu?
   
 8. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Mutta vaikka operaattorien työntekijät tätä lukevat, niin eihän se mitään. Ja tässähän ei ole mitään laitonta (mitään puheluja ja puheluiden sisältöä ei tungeta mihinkään näkyviin jne.)
   
 9. yellow Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  2919
  Tykkäykset:
  0
  Kylla testeja ymmartaakseni saa tehda. Mitaan ihan kohtuutonta vaivaa, mika hankaloittaa operaattorin normaalia toimintaa niilla ei toki ei saa aiheuttaa.
   
 10. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Ei tullut. Lakimiesten tasolla oli keskustelua käyty, asiakaspalvelussakin asiasta jotain tiedettiin, mutta ei siitä sitten mitään loppujen lopuksi kuulunut.
   
 11. Jace

  Jace Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4513
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Ei, en sitä tarkoittanutkaan.. Ainoastaan vain, että ei pitäisi kaikki hyviä ideoita tuoda täysin julki, etteivät osaisi varautua :)
   

Jaa tämä viestiketju