Mobiili.fi Asiakas osti Motorolan uutuuspuhelimen – RAM-muistia olikin luvattua vähemmän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Moto G4 Plus.


  Motorola esitteli viime viikolla uudet Moto G4-, Moto G4 Plus– ja Moto G4 Play -puhelimet. Kolmikosta Moto G4 Plus on teknisesti parhaiten varusteltu, mutta ilmeisesti laite ei täysin vastaa luvattuja ominaisuuksia, tai sitten tehtaalta on lähtenyt yksi varsin erikoinen maanantaikappale. Erään asiakkaan puhelimessa on nimittäin selvästi luvattua vähemmän RAM- eli käyttömuistia.

  Moto G4 Plussasta julkaistiin kaksi eri versiota, joista edullisemmassa on valmistajan ilmoituksen mukaan kaksi gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa, ja kalliimmassa mallissa määrät ovat kolme ja 32 gigatavua.

  [​IMG]
  Moto G4 Plussan teknisistä tiedoista ei löydy valmistajan ilmoittamaan kolmen gigatavun RAM-muistia.


  Android Central -sivusto kertoo, kuinka yksi heidän lukijoistaan tilasi itselleen puhelimen Intian Amazonista, ja puhelimen saatuaan huomasi sen sisältävän vain kaksi gigatavua RAM-muistia, vaikka kyseessä piti olla paremmin varusteltu versio kolmen gigatavun käyttömuistilla. Sisäistä tallennustilaa laitteessa kuitenkin on luvatut 32 gigatavua.

  Moto G4 Plussan myynti on vasta hiljattain alkanut, joten vielä ei ole tarkemmin tiedossa, onko kyseessä laajempikin ilmiö. Android Central otti yhteyttä Motorolan omistavaan Lenovoon ja kysyi selitystä, mutta vielä tätä artikkelia kirjoitettaessa ei vastauksesta ollut tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju