Arvovaltainen taho valitsi: Sony Xperia XZ Premium MWC:n paras uusi älypuhelin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22316
Reaktiopisteet
216
Operaattoreiden yhteistyöjärjestö GSMA, joka on myös mukana järjestämässä Mobile World Congressia, on tänään palkinnut tapahtumassa suuren joukon eri tuotteita. Yhteensä palkintoja jaettiin yli 40 kategoriassa, mutta mielenkiintoisin palkinnoista on uuden parhaan älypuhelimen valinta.

GSMA valitsi Mobile World Congressin tämän vuoden parhaaksi uudeksi älypuhelimeksi Sonyn maanantai-aamuna julkistaman Xperia XZ Premiumin.


Sony Xperia XZ Premium.


Xperia XZ Premiumin erikoisuuksia ovat laajemman HDR-väritoiston tarjoava 4K-tarkkuuden näyttö, uudenlainen 19 megapikselin kamera, joka pystyy videokuvauksessa jopa 960 kuvan sekuntinopeuteen sekä Qualcommin uusi tehokkain Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ensimmäisenä julkistetussa, myyntiin tulevassa älypuhelimessa.

Xperia XZ Premiumin myynti on alkamassa vasta kolmen kuukauden päästä touko-kesäkuun vaihteessa. Suomessa hinta tulee olemaan 799 euroa.

Mobile World Congressissa julkistettiin myös muun muassa Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, LG G6, Huawei P10, Huawei P10 Plus, Moto G5, Moto G5 Plus ja Sonyn muita älypuhelimia pienempien valmistajien uutuuksien lisäksi.

GSMA:lta ei herunut palkintoja uusille Nokia-puhelimille tai niistä vastaavalle HMD Globalille. Nokia kuitenkin pokkasi yhden palkinnon, kun sen kattava esineiden internetin IoT-ratkaisu palkittiin parhaana mobiiliverkkojen IoT-innovaationa.

Edeltäneen vuoden parhaana älypuhelimena palkittiin Samsungin Galaxy S7 edge, kuten jo aiemmin kerroimme.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom