Mobiili.fi Arvaa mikä puhelin voitti Samsungin järjestämän akkukestotestin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on julkaissut videon, jossa vertaillaan eri valmistajien huippupuhelimien akkukestoja. Kovin yllättävänä ei lopputulosta voi pitää, sillä parhaiten testissä pärjäsivät Samsungin omat puhelimet.

  Samsungin omien Galaxy S7:n ja S7 edgen lisäksi mukana ovat Apple iPhone 6s, HTC 10, Huawei P9, LG G5 ja Sony Xperia X. Puhelimet toistavat samaa videota niin kauan kuin akussa virtaa riittää, ja kaikissa laitteissa on Samsungin mukaan yhtenevät asetukset käytössä.

  Ensimmäisenä väsähtää LG G5, jossa virtaa riitti kuudeksi tunniksi ja 35 minuutiksi. Hieman myöhemmin uupuu Huawei P9 tuloksella kuusi tuntia ja 51 minuuttia. Sony jaksoi seitsemän tuntia ja 15 minuuttia, kun taas HTC pyöritti videota kahdeksan tuntia. iPhonessa akku kesti kahdeksan tuntia ja 13 minuuttia. Vain Samsungin omat puhelimet pyörittivät videota yli 10 tuntia. S7 edgen tulos oli 10 tuntia 30 minuuttia, kun taas S7 jaksoi pyörittää videota lähes täydet 11 tuntia.

  Alla näet minuutin mittaisen videon testista, ja YouTubesta löytyy myös pidempi video, joka näyttää hieman testin taustoja. Kannattaa pitää mielessä, että kyseessä on Samsungin oma video, eikä testi tietenkään anna kovin hyvää kuvaa siitä, miten akut eri puhelimissa kestävät sekalaista peruskäyttöä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju