1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

apuva (t65)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja ACDC, 20/12/02.

  1. ACDC

    ACDC

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    308
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    SE Aino
    aziiz..t65 yhtäkkiä sammu kun akku oli loppumaisillaan...mut nyt se ei lähe päälle vaik laitoin laturiin...ollut mulla vuoden jo..mitäs teen?
     
  2. Tonppa

    Liittynyt:
    15/11/02
    Viestit:
    695
    Tykkäykset:
    0
    Yleisin tai ainakin toiseksi yleisin syy, miksei puhelin lähde latautumaan on se, että laturi ei ole seinässä.
     
  3. ACDC

    ACDC

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    308
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    SE Aino
    kyllä laturi on siel missä pitääki ;) no otanpa pikkuveljen e t20s puhelimen käyttöön väliaikaisesti :)
     
  4. NusNus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    1955
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active
    Vähän kaukaa haettua mutta voihan se aina olla että akku ei saa kontakttia luuriin. Siis sinun pitää ruuvata se auki ja katsoa jos haluat varmistua asiasta.

    Oletko koittanut ladata sitä sinun veljesi laturilla?? Kyllähän ne laturitkin hajoavat joskus.
     
  5. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Akussa on todennäköisesti niin vähän virtaa, ettei laturi tunnista sitä enää. Anna puhelimen roikkua vaikka vuorokausi laturissa ja katso lähteekö lataus päälle. Voit koittaa myös toisella (eri tyyppisellä) laturilla.

    Jos ei auta, niin taitaa olla huoltoreissu edessä. Tai sitten sinun täytyy avata puhelin ja yrittää ladata akkua suoraan navoista teeseitsekonsteilla, mutta en suosittele ellet tiedä mitä teet.

    Olethan yrittänyt resetoida puhelimen? Muistaakseni tapahtuu painamalla n. 10s NO-näppäintä pohjassa. Korjatkaa jos olen väärässä.
     
  6. Amppman

    Amppman

    Liittynyt:
    25/6/02
    Viestit:
    216
    Tykkäykset:
    0
    Ericsoneja jonkunverran käyttäneenä epäilisin vian olevan siinä että prosessori on saonut työehtosopimuksesa irti voin olla väärässäkin mutta tämä on sellainen mutu juttu
     
  7. huippu

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    120
    Tykkäykset:
    0
    Re: apuva

    Kyllä vuoden lataus on liikaa : )
     
  8. Ewert Oktan

    Ewert Oktan Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/7/02
    Viestit:
    4502
    Tykkäykset:
    113
    Monessa R600 mallissa on ollut sellaista ongelmaa, että laturi puhelimeen ja pistokkeeseen kiinni, mutta mitään ei tapahdu.
     
  9. Alpha- Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    19/9/02
    Viestit:
    3064
    Tykkäykset:
    176
    Puhelinmalli:
    Halko
    ericssoneissa vissiin aika yleisiä tollaset viat...mun t28 ei kans välil lähten lataa ollenkaa ja välil heitti jotain:"tuntematon akku"-läppää
     
  10. NusNus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    1955
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active
    Tuli tässä mieleen että puhelimen kontaktit likaantuvat vaikka suoja on päällä (R310). Kokeile rapsutella niitä puhelimen kontaktipintoja pienellä veitsellä. Rapsuttamalla niistä saa nopeasti kiiltävät.


    E:Lisätty tekstiä
     
  11. Jace

    Jace Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    4509
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
    Re: apuva

    Jaa-a, semmosia ne ericssonit on ....

    Haha, siitäs nyt sait kun aina valittamassa nokiaan tuota ;)
     
  12. ACDC

    ACDC

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    308
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    SE Aino
    heheh :) pitää jotaki kehitellä...ku ei ole vermeitä millä aukassa puhelin...no nokiaa en kumminkaan laita =D
     
  13. ACDC

    ACDC

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    308
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    SE Aino
    dodii..sain erkin iskuun :) käytin puhelimen aivan osina, vähän puhaltelin ku oli pölyä, ja hämmästyksekseni puhelin lähti päälle :) tosin näytön alareunaan tuli pieni musta piste, mutta eipä tuo haittaa...kun takuu oli menny umpeen niin oma apu paras apu :)
     
  14. JS Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    1371
    Tykkäykset:
    0
    Mulla näyttää olevan sama ongelma, puhelin ei suostu lähteä lataamaan kun vasta sitten kun tuota laturin johdon päätä pyörittelee tuossa pohjaliittimessä. :p
    En jaksa enää kahdekasatta kertaa lähteä Maifoniin lompsimaan...
     
  15. Otus

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    428
    Tykkäykset:
    0
    Joko rikoit näytön tai se on vain huonosti kiinni. Voit yrittää vähän heilutella, josko saisi paremman kontaktin.
     

Jaa tämä viestiketju