APUA! Yhteystiedot ja tekstiviestit katosivat (HTC Desire)

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja 2kind, 1/5/12.

 1. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Otin SIM-kortin pois käyttääkseni sitä (samalla Google-tilillä) toisessa (korkkaamattomassa) Android-puhelimessa. Kun SIM palasi vieraista, kaikki yhteystiedot (jotka olen järjestään tallentanut nimenomaan puhelimen muistiin) olivat hävinneet. Sama juttu tekstiviestien kanssa. Handsent ei - sen kummemmin kuin oletussoftakaan - niitä löydä.

  Puhelinta ei ole rootattu, softa on oletus-2.2.

  Aika mojovasti korpeaa. Kun nyt saisi edes tekstiviestit jostain kaivettua. Niitä oli muutama tuhat kappaletta lähetettyä ja vastaanotettua.

  Älkää vaivautuko vastaamaan, että "yleensä näitä tilanteita välttääkseen kannattaa ottaa backupit" tms. Kertokaa, sen sijaan, toki, mikäli esim. tiedätte millaisen hakemistopolut takaa talletetut viestit löytyvät ja saako niitä vaikka jollakin ulkopuolisella softalla pelastettua katselukuntoon, mikäli viestit yhä jossain ovat, eivätkä luurin sms-softat nyt vain jostain syystä osaisi niitä oikein linkittää.

  Kiitos, mikäli avunantoon joku kykenee.
   
 2. Mash1 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/2/11
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Aika vaikeaa taitaa olla niitä enää mistään löytää jos niitä ei siellä näy. Voit käydä tarkistamassa Henkilöt-sovelluksesta, että suodattaako puhelin pois puhelimen muistissa olevat ja siksi eivät näy. Tekstiviesteistä ei ole mitään hajua. Jos ei suodata niin enpä usko, että niitä mitenkään pystyy "kaivamaan" esiin valitettavasti :/
   
 3. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Muita ehdotuksia?

  Aika vaikea käsittää, että tahtoa vailla oleva laite ne sieltä kokonaan varta vasten pyyhkisi kuin kiusaa tehdäkseen. Yllättäen ja sattumalta vieläpä kontaktit ja viestit samalla vaivalla. Jotenkin elättelen toiveita vielä, että ne jossain ovat, eivätkä uudelleen kirjautuessa vain ole linkittyneet oikein.

  Turhaanko haaveilen?

  Olisiko jollakulla tietoa, mihin hakemistoon ja minkälaisiksi tiedostoiksi android nuo kontaktit ja viestit tallentaa?
   
 4. TSo

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/11
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  1
 5. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos linkistä! (Vaikka onkin perussanomaltaan aika murskaavaa tavaraa.) Lukaisen ajan ja ajatuksen kanssa läpi sekä tietty toivon, että kyse olisi jostain muusta.
   

Jaa tämä viestiketju