Apua valintaan

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja jannekallio, 22/3/10.

 1. jannekallio Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/10/08
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S - Sonera
  Elikkäs nykyinen puhelin on 5800 XpressMusic.
  5800n haluaisin vaihtaa johonkin muuhun, koska:
  - Ei fyysistä näppistä,
  - FM Lähetin himottaisi
  - Parempi kamera himottaisi

  Käyttö on mm. WWW-surffausta 3g verkossa Opera Minillä (900 MHz joskus) (iltalehti, digitoday, facebook, aikataulut, verkkopankki, youtube), GPS-navigointia, sähköpostin lukua (ei juurikaan kirjoitusta), kuvien näppäilyä ja videokuvausta, Mp3 soitin, ja tietenkin puhumista ja tekstailua.

  Ehdokkaat ovat:
  -N900 Linux, Parhaat tehot, Wii ohjaimen saa connectattua yms kivaa mutta toistaiseksi? huono? softavalikoima ja näppis näyttää pieneltä esim N97 verrattuna ja mites käyttö onnistuu kaupungilla kävellessä yhdellä kädellä? Kamera "Vain" 5 Mpix.

  -N97 Paras näppis, mutta itse laite vanhahko, milloinkahan seuraaja (N98 jne) tulossa? Kamera "Vain" 5 Mpix

  -N86 8MP Paras Kamera, OK näppis (jos ei viivettä niin tavallisellakin kirjoittaa aikaa nopsaa), Halvin. Paras valikoima softaa. (esim. Nettiradio - sovellusta ei saa vieläkään 5800lle, ja tiedän saa auki Real Playerissä mutta oishan se Nettiradio kiva saada taustalle samalla kun vaikka facebookkaa)

  -? Joku muu merkki, ehdotelkaa (900 Mhz 3g, 5 Mpix kamera, FM transmitter ja joko QWERTY tai aakkosnumeerinen näppis pitää olla)
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Qwerty N97:aan verrattuna ok, en ainakaan suoraan sanoisi huonommaksi. Yhden käden käyttö vaikeaa, ei varsinaisesti puhelin, jos sillä merkitystä. Laite voi olla sinulle kovasana tai ei, nettikoneena vähän nörtähätävlle kova sana.

  Jos N97aa pohtii, niin siitä se N97 mini versio.
  Aika näyttää mitä tulee, kuitenkin loppuvuodesta valikoiman pitäisi olla kovasti toisenlainen.

  Nokian valikoimasta varmaan erittäin varteenotettava, jos qwerty kiinnostaa niin sitten kannattaa vilasta E72, kohtuullinen 5Mpx still kamera, vauhtia ja akunkestoa.

  Jos Symbiankoneita katselet niin niitä on tarjolla Samsungilla ja SonyEricssonilla, jos jotain muuta niin HTCllä win mobilea ja sillä ja muutamalla muulla Android koneita. Samsungilla on myös ns featurepuhelimia, mutta ehkä haluat vähän enemmän älypuhelinmaista.

  (jos FM lähtein tärkeä niin varmista, ei mikään itsestään selvyys)
   
 3. Novatron

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/08
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Tässä kannattaa sitten muistaa, että N97 ministä ei FM-lähetintä löydy. Muuten on kyllä paljon jämäkämmän ja laadukkaamman oloinen kapula.
   

Jaa tämä viestiketju