Apua tarvitaan puhelimen hankintaan (vertailu N8 ja SGS)

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja panthere, 18/9/10.

 1. panthere

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/10
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Pientä pulmaa puhelimen hanikinnassa.

  Puhelimelta siis löydyttävä hyvä kamera joka tukee HD-videokuvausta ja jossa on mukavan nopea käyttöliittymä. Jos kytkyllinen iPhone työnnetään tästä pois niin onko ainoa vaihtoehto Samsung Galaxy S vai voiko Nokia N8:lta odottaa vaivatonta netin selailua ja hyvää käyttistä? Entä miten Galaxylta sujuu netissä selailu? Hintakatoksi vaikka se 500 e ja puhelin voi olla perusluuri tai kosketusnäytöllinen.

  Nokia N8:

  + Huippu kamera

  - Käyttöliittymä on arvoitus?

  --

  Samsung Galaxy S:

  + Android

  - Kamera on iPhonen ja N8:n rinnalla huonoin????
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  N8ssa on hyvä käyttöjärjestelmä, selain ok, mutta vasta myöhemmät päivitykset tuo vakio selaimeen piristystä.

  Android koneissa on tarjolla / tulossa muitakin koneita kuin Glaxy S, Galaxy S ai niissä edusta kameran osalta mitään terävintä päätä.

  Onko tähän jokin syy?


  N8sia ei vielä saa kaupoista, eli aihan tämän viikon hankintaan ei sovi, no ei Galxy S myöskään ole joka kapan hyllyllä noutatavarana, muttä jälkimmäisestä on paljon kokemus kirjoituksia joihin olet varmaan tutustutunut.

  Jos haluat Androidia niin vilasi HTCn tuoreita julkistuksia, ei ne kameoissa ole mitään N8a, mutta Glaxy Sn verrattuna eroa.

  Toisaalta mainitsit että perusluurikin kelpaa, elit Android ei olekkaan mikään itsetarkoitus, niin Symbian^3 tuskin ongelma. Joku voi ehdottaa Samsung Wavea, se ehkä jää väliin.

  Vilase myös Sony Ericssonin tarjonta, sillä kelpo kameroita. Tuo HD videokuvaus vähän hämää, mikä idea siinä, tiputtaa joitain hyviä kameroita kättelyssä pois.
   

Jaa tämä viestiketju