Apua! Suuri osa viesteistä jää pois .NBF -varmuuskopiosta!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja 2kind, 4/9/14.

 1. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  puntaroin Datatuotteet-alueen ja tämän väliltä, mutta tänne postasin, kun kyse on Nokian puhelimen ominaisuudesta. Laite on vanha 3120 classic. Varmuuskopiointi microSD-kortille sujuu ihan oppikirjan mukaan, mutta tekstiviestimäärän ollessa useita tuhansia, kaikki eivät tuolle backup-tiedostolle päädy. Minusta vaikuttaa siltä, että laite ottaa kopiot järjestelmällisesti vanhasta uusimpaan ja pysähtyy tämän hetkiseen päivämäärään, vaikka vuosi on eri. Eli ikään kuin varmuuskopiointi ei huomioisi aikaleimojen vuosilukua, vaan toteaa, että loppu on tulevaisuutta eikä huomioi viestejä siitä eteenpäin. Tämän teorian uskottavuutta tosin syö se, ettei puhelimen aika- ja päivämääräasetuksien muuttamisella tunnu olevan vaikutusta. Kuten ei silläkään, otanko backupin kaikesta (asetukset, galleria, sovellukset, jne) vaiko pelkästään viesteistä.

  Vähäsen korpeaa tuo tuollainen.

  (Pointtinahan tässä on, että NBU Explorerilla saan vietyä lohkareen historiaa androidiini .xml-muodossa.)

  Pidän suuressa arvossa, jos joku viitsii edes yrittää auttaa. Yhä parempi, jos omakohtaista kokemusta ongelman ratkaisemiseksi jollakulla olisi.
  Kaikki vinkit kehiin! Kiitos.
   
 2. hllbll

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/14
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5 Neo
  Eikös Nokia Suitella saa otettua myös täydellisen varmuuskopion usb-kaapelin kautta? Siitähän tulee muistaakseni sit .nbu -file, josta saanee tuolla nbu explorerilla kaiveltua tarvittavia tietoja pihalle?

  Muistikortille varmuuskopioitaessa voi viesteissä olla joku lukumäärärajoitus.

  Omakohtaista kokemusta ei ole sen kummemmin, mutta varmuuskopioita on tullut otettua ja palautettua asiakkaiden puhelimista/puhelimiin tuolla Nokia Suitella. Aina ei ole ihan putkeen mennyt, mutta 90 prosenttisesti kaikki tiedot ovat palautuneet.
   

Jaa tämä viestiketju