1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Apua RS-MMC:n kanssa (6260)

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja iiro, 23/7/05.

 1. iiro

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä minulla on ongelma, ja olisin hyvin kiitollinen jos joku minua osaisi auttaa.

  Minulla on siis Nokia 6260-puhelin, ja ostin tietokoneeseen muistikortinlukijan siirtääkseni ottamiani kuvia tietokoneelle, ja päinvastoin tietokoneelta musiikkia muistikortille.

  Minulla on puhelimen mukana tullut 32Mb RC-MMC-muistikortti.

  Kortinlukijan ajuri on asennettu koneeseen, ja kuvien siirtäminen kortilta tietokoneelle tapahtui ongelmitta. Kuitenkin kun yritin siirtää musiikkikappaleita kortille, iski kone jumit. Yritin monta kertaa peräkkäin, eikä onnistunut. Aina lyö jumit ja Explorer on käynnistettävä uudelleen. Ei onnistunut myöskään muiden, kuin mp3-tiedostojen siirtäminen.

  Kortinlukijan uskoisin toimivan, ja ajurin olevan kunnossa, sillä siirtäminen kamerani kortille (Sony MemoryStick) onnistui ongelmitta.

  Nyt yritän miettiä missä vika on, ja kuinka siitä selvittäisi. Onko se tietokoneessani (Käyttöjärjestelmä Windows 2000 SP4), kortinlukijassa (ProDigi 16in1 Multi Card Reader) vaiko puhelimeni kortissa (RC-MMC 32Mb)?

  Kiitos avusta, jos joku sellaista pystyy tarjoamaan.
   
 2. psymbiote Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  17
  Tämä nyt voi olla hakuammuntaa, mutta kokeiles poistaa ne kortinlukijan ajurit kokonaan, mielestäni se ei sellaisia tarvitse.
   
 3. iiro

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Valitettavasti ongelma ei poistunut, totta on kyllä, että toimii ilman ajureitakin. Jumit iski edelleen.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis onnistuuko MP3 tiedostoijen siirtäminen? jos ei, niin pystytkö kirjoittamaan koetille mitään, luomaan edes kansion? Pystytkö poistamaan tiedostaja? Mitä muita tiedostja olet yrittänyt siirtää, esim .TXT?
  Oletan että kuitenkin kortilla on tilaa siirtämillesi tiedostoille?
  Ja käyttöoikeudet kyseiselle asemalle on riittävät? eikä ole mitään "kirjoitussuoja" aseutusta/vipua/tietorurva juttua missään ?
   
 5. iiro

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistunut MP3-tiedostojen siirtäminen. Pystyin kirjoittamaan, pystyin vaihtamaan nimiä ja poistamaan tiedostoja, eikä tällöin jumia tullut. Yritin siirtää jotain kuvatiedostoja "takaisin" puhelimeen.

  Kyllä, kortilla on tilaa, olen myös alustanut sen uudelleen yms..

  Käyttöoikeudet kortinlukijan asemalle ovat täydet, eikä kirjoitussuojia ole. Kuten jo sanoin, siirtäminen MemoryStickille onnistui.. Vai onko RC-MMC:ssä joku kirjoitussuojanipukka? Ei kai, kyllähän puhelinkin siihen tallentelee..:)
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Varmsitan vielä
  - Pystyt uudelleen nimeämään tiedostoja
  - Pystyt kirjoittamaan tiedostoja
  - Pystyt poistamaan tiedostoja
  - Pystyt kortilata kopioimaan tiedostoja

  MP3 tiedostoja et pysty kortille siitämään?
  Ja kuviakaan et ilmeisesti pystynyt kortille kopsaamaan?

  Jotenkin tuntuu että vika löytyisi käyttöjärjestelmän puolelta, toinen mahdollisuus on tietenkin että kortin tiedostojärjesteömä on vähän sekaisin, mutta kun olit kortin formatoinut (FAT16 täydellinen?), niin ei sekään oikein tunnu todennäköiseltä, vaikka win ei ole täydellinen (esim luulee vääränkokoiseksi korttia).

  Tietekin PC puolella voi olla jokin sovellus joka kiusaa käyttö, indexstointisoftat, virusturva jne. myös siirettävän aseman asetukset vaikuttaa, USB ongelmat jne.

  MS on eri reijässä, lukijassa voi olla ongelmia vain tietyillä korteilla. MMC korteillä ei ole omaa fyysistä kirjoitus suojaa.
   

Jaa tämä viestiketju