APUA: P800 ja synkronointiongelma!

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Tero Viitanen, 24/6/03.

 1. Tero Viitanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Eli, tilanne on seuraava: Käytössäni on NT4.0 ja W2000 käyttiksillä olevat koneet. Siirsin NT-koneen Outloookin .pst tiedoston verkkolevylle, josta W2000-kone tsekkaa sen myös (eli koneiden kalenterit, yhteystiedot, ym. ovat samat).

  No nyt asensin tohon W2000-koneeseen P800 synkronointi- ja hallintasoftan. Kun koitan määrittää synkronointaseman asetuksia, niin ainoastaan kohdan "yhteystiedot" voi valita, muut (kalenteri, tehtävät, muistio, ym.) ovat harmaita ei-aktiivisia. Miksi näin? Kuinka homma korjataan?

  Kun sitten yritän tota synkkausta (vain yhteytietojen osalta), niin W2000 monitorille tulee ilmoitus: PIM-ohjelman (Personal Information Manager) tiedostoa/tietokantaa/tunnistetietoja ei löytynyt! Mikä mättää ja kuinka homma korjataan?

  USB-yhteys kyllä toimii, sillä voin mennä tonkimaan puhelimen kansioita PC:ltä.

  Asiantuntevia neuvoja tarvitaan kipeästi (Help Sovelias)!

  EDIT: Myöskään tuo pakotettu täydellinen synkronointi ei onnistu!
   
 2. Frank

  Frank Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  1593
  Tykkäykset:
  30
  Puhelinmalli:
  Samppa S7 Duos
  Enpä tiedä, mutta oletko mäpännyt sen aseman minne tiedoston siirsit? Saattaa olla, ettei softa osaa kurkkia verkon yli, edes mäpättynä. Kokeile siirtää se käsin sille koneelle, jossa synkkaus tehdään ja katso toimiiko sitten.
   
 3. Tero Viitanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  No nyt homma toimii paremmin. Päivitin puhelimeen uusimman softan, mikä ei kyllä yksin ratkaissut ongelmaa. Lisäksi vaihdoin myös Win2000 koneen Outlook 97 Outlook 2000:een. Tietojen kierrättäminen verkkolevyn kautta toimii juuri halutulla tavalla ja synkronointikin onnistuu...

  PAITSI; että kalenterimerkintöjen kohdalla synkronointi softa jää luuppaamaa tuohon "alustetaan" vaiheeseen, eikä homma etene mihinkään. Mikähän tässä nyt mahtaa kiikastaa?

  Kaikki muut tiedot (yhteystiedot, muistiot, tehtävät) se kyllä synkkaa OK.
   
 4. Frank

  Frank Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  1593
  Tykkäykset:
  30
  Puhelinmalli:
  Samppa S7 Duos
  Kokeile siirtää kaikki kalenterimerkinnät johonkin toiseen kansioon ja aloita alusta tyhjällä kalenterilla. Jos se toimii olet lähempänä ratkaisua...
   

Jaa tämä viestiketju