APUA! M55 hukkasi kaikki tekstiviestit

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja janijoeli, 6/1/06.

 1. janijoeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/5/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimeni (M55) otti ja kaatui vastaanottaessaan (todennäköisesti) välitystietoa. Seurauksena jumittuminen värinän jäädessä päälle, 10-15 sekunnin kuluttua puhelin sammui. Uudelleenkäynnistys kesti KAUAN, jopa pin-koodin syöttäminen tökki. Kun luuri siitä tokeni, huomasin, että kaikki puhelimen muistissa (inboxissa) olleet tekstiviestit ovat kadonneet.

  Kiltit Siemens-asiantuntijat: onko viestejä mahdollista palauttaa jotenkin? Edes siten, että saisi ne luettavana datana koneelle (datakaapeli löytyy)? Eipä siinä muuten mitään, mutta kun viestejä oli noin 70kpl, joista osassa oli tärkeitä tietoja, joita ei ole muualla. Puhumattakaan kaikista henkilökohtaisista viesteistä, joilla on tunnearvoa.
  Jos vain jollakin on viestien pelastamiseksi edes pienikin vihje tai aavistus, pyydän nöyrimmästi, että jaat tiedon! Ja kiitän kauniisti etukäteen!
   
 2. Hiisty

  Hiisty Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/02
  Viestit:
  1495
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 9500 Saunalahti
  Ei liity asiaan mutta vaimon cf62 tyhjensi tänään puhelinmuistion. Ilman mitään järkevää syytä.
   
 3. janijoeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/5/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Joo, sitä kuulemma tekee tämä M55:kin. Ei onneksi (vielä) ole omakohtaisia kokemuksia...

  <vali>
  Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen Siemens jonka ostan. Ei ole ollut kuin pelkkiä ongelmia ostopäivästä lähtien. Viestien häviäminen, näppiksen osittainen ja satunnainen toimimattomuus, laturinliittimen hajoaminen, kaatuilut, sammumiset, jumittumiset "please wait"-ruutuun joskus jopa minuuteiksi, softabugit (SW11), käsittämättömät suunnitteluvirheet UI:ssa, jnejne...
  </vali>

  Alkuperäiseen kysymykseen kaipaillaan vielä kipeästi vastausta!
   

Jaa tämä viestiketju