Apua 6630:n käyttöön

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Pasander, 9/8/06.

 1. Pasander Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/06
  Viestit:
  536
  Tykkäykset:
  38
  Moi!

  Eli sain nyt tälläisen 3G puhelimen...ei minkään kytkypaketin mukana vaan ihan suoraan kaupasta ostin. Hassulta tuntuu käyttää sony ericssonin jälkeen mutta eiköhän tähän nokialaiseen taas totu. Mutta muutama kysymys mitä on ilmennyt.

  Asun Jyväskylässä ja olin soittamassa 3G videopuhelua Helsinkiin päin kaverille, mutta tää sanoo jotain "ei tue verkkoa ". Voiko oikeesti olla niin ettei tuo 3G toimi vielä täällä??? Vai oonko kämminy jotain ja siihen tarvii laittaa se päälle jostain tai hakee jotain asetuksia.

  Ja saakos tähän 6630 tän navigatorin? mistä? halvalla?
   
 2. Ong

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/06
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  kyllä saapi navigaattoria.. suhkot halvalla saapi elisalta.. mutta en tiedä.. Mikä liittymä sinulla on ? Nimittäin elisalla on aika mones kaupungiss.. esin dna ei ole vielä kovin moneest paikassa..
   
 3. samumanu Vieras

  0   0   0

  Jos on elisan tahi soneran verkossa niin keskustan alueella pitäis kyllä toimia. Ite oon Jyväskylässa käynä testaamassa ja ei tarvi kauheen kauaksi keskustasta männä että jo lakkaa toimimasta. Esim jo euromarketin kohalla tulee onkelmia mikä on ehkä n.3km keskustasta. Ja varmaan on "reikiä" siellä täällä muuallakin. Näkyykö 3g verkkotolppien alla? Jos ei niin sit ei ehkä verkkoa ole tai 3g ei oo puhelimesta päällä.
   

Jaa tämä viestiketju