Apua,Äänitunnisteet/Nokian mallit? osaako kukaan neuvoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja juulia, 10/10/11.

 1. juulia

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/10/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  nokia
  Hei,
  etsinnässä Nokialainen puhelin jossa äänitunnisteet toimii (siis osoitteistoon voi liittää 10 nimeen äänikomennon) SEKÄ jossa olisi ihan oikeat näppäimet. Mahtaakohan sellaista enää löytyä myynnistä??

  Tai jos ei nokialaista sellaista löydy enää niin sitten joku muukin merkki käy jos joku osaa suositella. kyseessä puhelintarve näkövammaiselle.

  Tiedosta erittäin kiitollinen,
  juulia
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Alapään malleja lukuunottamatta Nokialaisissa on ollut vuosia ilman opetusta toimiva puheohjaus, esim voi soittaa kaikkiin osoitekirjan nimiin. kun vain aktivoi äänikomennon (esim BTllä) ja sanoo osoitekirjan nimen puhelimen kielellä oikeassa järjestyksessä, jos osoiekirjassa on etu ja sukunimi niin toimivuus on isollakkin osoitekirjalla varsin toimiva.

  ITU-T, siis perinteinen akkosnumeerinen puhelin näppis, Series 40 ja Symbian S60 3rd koneet järjestäin, jälkimmäisistä esim C5-00, E52 jne. jälkimmäisillä S60 3rd koneisiin saa monenlaista softaa josta voi olla hyötyä jos muitakin tarpeita ilmenee. Joissain malalleissa tulee mukana softa jolla voi esim. sanella tekstiviestin, suomenkilen osalta eivät ihan optimeja.

  S60 3rd kone sitten aika pontettiaalinen alusta, tarjolla on erityisesti noita haasteita varten suunniteltuja apuohjelmia, vakiona osaavat lukea tekstiviestit jne. mutta noihin saa myös softan joka puhuu suurinpiirtein kaiken (tuorein selain ei välttämättä toimi), myös suurennus softia jos jotain näkökykyä on.

  Omalta kotiseudulta kannattaa etsiä kauppias jolla kokemusta ko käyttökohteista ja osaamista palvella (korvausta vastaan luonnollisesti) jos mukana järjestöelämässä niin sieltä suunnalta myös.
   
 3. Xaser

  Xaser Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  25/9/03
  Viestit:
  1269
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  1020
  Vanhemmat symppari esim Noksu E52, E66 näihin on saatavilla muistaakseni Dolphinin valmistamia äänisoftia jotka lukee valikot, viestit, kellon ajat ja kaikki tarvittavat ääneen. Softia oli saatavilla Porin Kuulo yhdistys tjsp.
   
 4. CodeBro

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/11
  Viestit:
  97
  Tykkäykset:
  4
  Nokia ja muutkin kapulan valmistajat voisivat lisätä laiteisiinsa mahdollisuuden ohjata myös kolmansien osapuolien softia. Yritin aikanaan tohon sekkariini hyvää sellaista etsiä, mutta jostain syystä ei tälläistä ole katsottu tarpeelliseksi. Siinä seuraava killer feature käyttiksiin. Vielä kun saisi sen sellaiseksi, että softan ei tarvitsisi tietää mitään kielista sun muista vaan käyttikseltä voisi pyytää vain viestä, että start sanottu, väliaika sanottu, stop sanottu jne. Jep, meni taas OT
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Millaiseen ratkaisuun päädyittte ja miten on lähtenyt homma luistaan ?
   

Jaa tämä viestiketju