Applen Workflow päivittyi – poistettuja ominaisuuksia tuotiin takaisin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
workflow-700x265.png

Workflow.


Apple osti maaliskuun loppupuolella Workflow-automaatisovelluksen, jonka se muutti App Storessa ilmaiseksi. Pian sen jälkeen Apple teki sovellukseen muutoksia ja poisti ominaisuuksia, joissa hyödynnettiin kilpailevien yhtiöiden palveluja. Nyt Workflow on päivittynyt ja uusien ominaisuuksien lisäksi poistettuja ominaisuuksia on tuotu takaisin, uutisoi 9to5Mac.

Workflow on sovellus, jolla voi yhdistää eri sovelluksia ja erilaisia toimintoja yhteen. Workflow’lla voi luoda yksinkertaisia pikavalintoja, kuten esimerkiksi viimeisimmän kuvan lataamisen Dropboxiin tai navigoinnin aloittamisen seuraavaan kalenteritapahtumaan.

Pian yritysoston jälkeen Googlen palvelut saivat lähteä Workflow’sta. Vaikka edelleen Google Maps on korvattu Applen omilla kartoilla, sai Googlen Chrome tulla takaisin osaksi sovellusta. Yksi palannut palvelu on Pocket, joka mahdollistaa artikkelien artikkelien tallentamisen myöhempää lukua varten. Näin ollen Pocket ja Google Chrome ovat nyt taas osana Workflow’n automatisointeja.

Päivitetyn Workflow’n versionumero on 1.7.4 ja se toi mukanaan uusia ominaisuuksia Applen oman musiikkipalvelun hyödyntämiseen. Workflow’lla voi nyt lisätä musiikkia Apple Musicin toistojonoon tai tyhjentää koko listan.

Näiden lisäksi Workflow’ssa on korjattu bugeja ja tehty yleisiä parannuksia.

Apple on kertonut, ettei se aio kehittää Workflow’ta merkittävillä päivityksillä. Yhtiö saattaa myöhemmin tuoda Workflow’n ominaisuudet osaksi iOS-käyttöjärjestelmää.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom