Mobiili.fi Applen Viesteihin saa nyt Suomi-henkiset tarrat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2099
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Finnish Stickers tuo suomalaishenkisiä tarrakuvia iMessage-sovelluksena.


  Applen iOS 10 -päivitys avasi myös Viestit-sovelluksen oven sovelluksille, tai siis apeille, kuten Apple niitä nykyään suomeksi tuppaa kutsumaan.

  Osaksi Viestien kautta lähetettäviä iMessage-viestejä saa erilaisia toiminnallisia sovelluksia sekä myös tarrakuvia. Nyt iMessage-sovelluskauppaan on tullut tarjolle myös suomalaista kulttuuria ja kaikille tuttuja suomalaisia asioita esittelevä tarrapaketti. Mukana on karjalanpiirakkaa, ylioppilaslakkia, Helsingin tuomiokirkko ja monia muita.

  Finnish Stickers on ladattavissa App Storen kautta. Suomalaistarrakuvat ilmestyvät käytettäväksi Viestit-sovellukseen, jossa niitä pääsee viesteihin lisäämään heti viestin kirjoitusikkunan vasemmalta puolelta löytyvän sovelluskuvakkeen takaa.

  Tarrapaketti ei ole ilmainen: sen hinta on 0,99 euroa.

  Erilaisia tarrapaketteja on iMessage-viesteihin tarjolla jo lukemattomia. Mukana ovat esimerkiksi tulevasta Super Mario Run -pelistä muistuttavat tarrat sekä tietenkin myöskin suomalaiset Angry Birdsit.


  Tehtiin hyvän frendin @lakmuse kanssa tämmönen suomiteemainen sticker pack iMessagelle, tsekkaa: https://t.co/NOLD70KW1x #finhustle

  — Aleksi Meldo (@maindi) October 6, 2016


  [​IMG]
  iOS 10 toi Viestien sisälle sovellukset ja niille kaupan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju