1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Applen vetää latureitaan takaisin – näin tarkastat, täytyykö sinun vaihtaa laturisi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  3
  [​IMG]
  Jos laturista ei löydy EUR-maakoodia, Apple kehottaa vaihtamaan laturin


  Apple vetää takaisin omia latureitaan turvallisuussyistä. Yhtiö kertoo verkkosivuillaan, että käyttäjät, joilla on viallinen laturi, voivat vaihtaa oman laturinsa ilmaiseksi valtuutetussa huoltoliikkeessä tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä Appleen uuden laturin saamiseksi. Suomessa asiasta kertoi TaskuMuro.

  Yhtiön mukaan viallisten latureiden kaksi piikkiä voivat katketa ja aiheuttaa sähköiskun vaaran. Kyseisiä virtapistokkeita on toimitettu 2003 ja 2015 välisenä aikana. Käyttäjä voi tarkistaa helposti, täytyykö hänen vaihtaa laturinsa.

  Käyttäjän täytyy irroittaa laturista pistokeosa ja tarkistaa, löytyykö sen sisäosasta neljän tai viiden kirjaimen numerokoodia. Jos sieltä löytyy numerokoodi tai ei mitään, Apple kehottaa vaihtamaan laturin. Jos taas sisäosassa on maakoodi, joka on Euroopassa EUR, laturia ei tarvitse vaihtaa.

  Jos käyttäjä menee vaihtamaan laturin huoltoliikkeeseen, täytyy hänen tarkistaa iPadinsa, iPhonensa, iPodinsa tai Macinsa sarjanumero ja kertoa se huoltoliikkeessä, jotta laturin voi vaihtaa. Toimipaikkoja voit etsiä Applen verkkosivujen kautta.

  [​IMG]
  Laturin piikit voivat katketa ja aiheuttaa säkhöiskun vaaran

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju