Mobiili.fi Applen vastaiskua odotellessa – WhatsAppin kehittäjät haistattelivat Applelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Apple-vihaa ilmenee monissa eri muodoissa, ja nyt eräs mielenkiintoisimmista muodoista on löytynyt WhatsAppin syövereistä. The Next Web kertoo, kuinka WhatsAppin Android-version APK-tiedoston koodista on löytynyt useita kertoja teksti ”Fuck Apple”.

  Teksti voidaan vapaasti kääntää ”v*tut Applesta” ja on siis lähinnä epäsuoraa haistattelua. Epäselvää tosin on, miksi koodari tai koodarit ovat kannanottoja koodin sekaan jättäneet, ja että onko kyse pienestä hassuttelusta vai silkasta raivosta.

  [​IMG]

  Reddit-keskustelupalstalla on pohdittu syitä mielenilmauksille. Joidenkin arvioiden mukaan syynä saattaisivat olla esimerkiksi Applen App Storen tiukat vaatimukset ja rajoitukset, jotka ovat saattaneet aiheuttaa harmaita hiuksia sovelluksen kehittäjille.

  Apple-vihamielisiä heittoja on ripoteltu useampiin kohtiin APK-tiedoston koodia, ja erikoista onkin, että ne ovat läpäisseet myös sovelluksen laaduntarkkailun. Liekö sitten kyse koko firman yhteisestä vitsistä vai vain siitä, ettei niitä ole koodin seasta havaittu. Mielenkiintoista olisi myös nähdä, jos Apple jollain tavalla näpäyttäisi takaisin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju